Notitieblok

Maak je kantoorvoorraad compleet met notitieblok bedrukken. Door ze helemaal in de huisstijl van de organisatie te creëren, wordt het direct duidelijk dat deze onderdeel zijn van een bedrijf of evenement. Bedrukte notitieblokken zijn namelijk niet alleen maar leuk als kantoorartikelen, maar ze kunnen ook een goede aanvulling zijn als relatiegeschenken of cadeaus voor het personeel. Stel je hebt een bedrijfsevenement georganiseerd waarbij je de mensen iets mee wilt geven als aandenken, dan zijn notitieblokken in huisstijl geslaagde presentjes. Bij Printdeal.be bestel je alles in een aanvraag, zowel de notitieblokken als de bedrukking. Of het nou gaat om dunne of dikke uitvoeringen, voor de vormgeving van een notitieblok bedrukken heb je alle ruimte. Daarnaast kan je allerlei soorten bedrukking erop laten uitvoeren. Van een mooie quote, een bedrijfsnaam of een bijzonder logo of ontwerp. Zelfs een foto kan afgedrukt worden op de notitieblokken om uit te delen. Dit geeft ook de mogelijkheid voor notitieblok bedrukken voor een bijzondere gelegenheid als een verjaardag of huwelijksfeest. Door de bedrukkingstechnieken PMS en full color kan er veel afgedrukt worden en biedt het ruime mogelijkheden om de beste geschenken te creëren. Naast de druktechniek, heb je ook nog diverse uitvoeringen. Kies de geschikte samenstelling voor het geslaagde geschenk.

Geef een aandenken met notitieblok bedrukken

Niet alleen zorg je met notitieblok bedrukken voor een mooi cadeau, maar het is ook nog nuttig en bruikbaar. Het is een leuk idee, maar wat voor type blok past bij de ontvangers, de gelegenheid en het gebruik. Bij Printdeal.be heb je veel keus om de blokken samen te stellen. Als eerste hebben ze veel formaten, van klein tot groot. Natuurlijk zullen de notitieblokken niet heel groot zijn, omdat ze wel makkelijk te gebruiken moeten zijn. Daarom bieden ze de volgende maten:

  • A4 en A4 liggend
  • A5 en A5 liggend
  • A6 en A6 liggend
  • Vierkant S
  • Zakblok

De A4 is natuurlijk een formaat voor notitieblok bedrukken die het minst praktisch is, maar die voor veel mensen wel heel handig kan zijn. De kleinere formaten als A5 tot het zakblok kunnen ideaal zijn om mee te nemen. Het is perfect te gebruiken voor mensen die moeten reizen en toch notitieblokken mee willen nemen. Om een notitieblok bedrukken bruikbaar te maken, dan is het aantal vellen ook bepalend. Printdeal.be geeft je de opties om blokken te maken met 25, 50 of 100. Uiteraard zal een notitieblok bedrukken met meer vellen, zwaarder zijn om mee te dragen.

Bedrukking voor het beste resultaat

Een notitieblok bedrukken gebeurt altijd enkelzijdig, dat geldt voor zowel full color als PMS. PMS staat voor Pantone Matching System waarbij specifieke kleuren worden gebruikt die allemaal een specifiek nummer hebben. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het afdrukken van de huisstijldrukwerk. Dit is geschikt om te kiezen als je een logo op het blok wilt hebben of de naam van je organisatie in combinatie met een logo. Dit zijn afdrukken waarbij de specifieke kleuren toegepast kunnen worden. Deze worden eerst met elkaar gemengd voordat ze gaan afdrukken. Zodra de kleuren gereed zijn, dan kan het afdrukken beginnen. Bij full color gaat dit anders. Bij PMS selecteer jij de kleuren die met elkaar gemengd worden. Bij full color wordt altijd gebruikt van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze worden gemengd zodat de kleuren ontstaan die in de afbeelding voorkomen. Tijdens het notitieblok bedrukken vindt het mengen plaats en komt vervolgens de afbeelding terecht op het blok. Wil je een foto of kleurrijk ontwerp op een notitieblok bedrukken, dan kies je deze kleur. Twijfel je over het type druktechniek, vraag dan voor de zekerheid advies aan Printdeal.be via chat of telefoon.