Ontdek de wondere resultaten van hypnose in Brugge

Als je wel eens aan zelfreflectie doet, dan merk je vaak vrij snel dat bepaalde deuren gesloten zijn. Je kunt niet zonder meer in je verleden kijken. Je hebt wel toegang tot bepaalde gebeurtenissen, maar deze hebben de neiging om een vertekend beeld te geven. Je geheugen is alles behalve betrouwbaar. De geest is vaak geneigd om bepaalde gebeurtenissen rooskleuriger weer te geven dan ze werkelijk waren. Zo word je verleid om te denken dat het vroeger beter was, omdat de negatieve aspecten uit je herinneringen zijn gefilterd. Zo is het ook erg lastig om bijvoorbeeld je motieven voor je handelingen te doorgronden. Je hebt allerlei rationalisaties, maar vaak komt je handeling voor uit een gewoonte of een onbewust verlangen. Via hypnose in Brugge, kun je als het ware toegang krijgen tot deze afgesloten gebieden van de geest. Via hypnose in Brugge bij Hypnose Praktijk, kun je namelijk de strikte grens tussen je zelfbewustzijn en onderbewustzijn een stuk minder strikt maken. Deze grens wordt daardoor als het ware transparant. Hoewel jij tijdens de hypnose in een soort trance bent en je dus niet bewust bent van eigen onderbewustzijn, ben je wel vatbaarder voor suggestie. De deuren die altijd dicht zitten met een flink slot erop, staan nu opeens wagenwijd open. Dat maakt je ontvankelijk voor suggesties. Heel simpel gezegd komt het erop neer dat je je gedrag, gevoelens en verlangens via hypnose in Brugge kunt aanpassen of veranderen. Als je bijvoorbeeld elke dag de neiging hebt om op je nagels te bijten, dan komt dat door een bepaald verlangen waar jij niet om vraagt. Het is een dwangmatige vorm van gedrag. Dat noemen we ook wel een neurose. Een neurose wil niets anders zeggen dat dat je geest je als het ware dwingt om een handeling uit te voeren, zonder dat jij hier zelf voor kiest. Je ziet ook vaak dat mensen bijvoorbeeld op hun nagels bijten zonder zich hiervan bewust te zijn. Daardoor zie je ook dat zulke neuroses hun oorsprong hebben in het onderbewustzijn. Via hypnose in Brugge, kun je dat motief als het ware verwijderen. Na de sessie merk je dan ook dat je opeens helemaal geen zin meer hebt om op je nagels te bijten. Het idee komt niet eens meer in je op. En de reden dat het idee niet langer in jou naar boven komt, is omdat je die impuls het weggehaald. Hypnose in Brugge zou je dan ook kunnen zien als een soort chirurgie van de geest. Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kun je altijd terecht op hypnosepraktijk.net.

Meld je aan voor hypnose in Brugge via hypnosepraktijk.net

Via de site kun je informatie opdoen over hypnotherapie en de praktijk. Zodra je een afspraak wilt maken, dan kun je dat meteen ook regelen via de site. Je zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarin jij duidelijk kenbaar kunt maken wat het probleem is. 

Met wat voor soort problemen kan ik bij Hypnose Praktijk terecht?

Om je een idee te geven bij wat voor soort problemen je zoal gebruik kunt maken van hypnose in Brugge, vind je hieronder alvast enkele voorbeelden: 

  • Afvallen 
  • Faalangst
  • Woedeaanvallen

Lees meer…