Onze racefietsen zijn van hoogwaardig materiaal vervaardigd

Nederland is een waar fietsland. We zijn zeer vooruitstrevend op dit gebied en in heel het land vindt u vele fietspaden, zowel in de urbane als de rurale gebieden. Ook al is het een klein land, er valt veel te zien en te beleven. U kunt samen met uw partner of een vriend op uw racefietsen in enkel dagen het hele land doorfietsen. We kunnen het ons daarom goed voorstellen dat u een stel racefietsen in de garage hebt staan. Het zijn tegenwoordig uiterst lichtgewicht fietsen waarvan de topmodellen slechts 7 kilo wegen. Ondanks dat lichte gewicht zijn ze wel zeer stevig omdat ze gemaakt zijn van carbon of aluminium. Wilt u graag uw zoontje blij maken met een van onze racefietsen? Bent u dol op fietsen en doet u dit al vele jaren voor uw plezier? Of bent u amateur en fietst u regelmatig wedstrijden? Voor elk type renner bieden we de juiste racefiets aan. We verkopen eigenlijk alleen topmerken zoals Scott, Jan Jansen en Cube dus het kan nog een behoorlijke invetsering zijn. Maar dat is meer dan de moeite waard al was het enkel omdat uw prestaties zichtbaar vooruitgaan dankzij een professionele fiets van één van deze merken. Kijkt u eens op bike-x.nl om het huidige assortiment te bekijken. Ondanks het feit dat dit enkel A-merken zijn bieden we binnen diverse prijsklassen prachtige racefietsen aan. Dus ook binnen uw budget gaat het vast en zeker lukken om een goede fiets te vinden.

Met deze racefietsen wordt u misschien wel de nieuwe Bauke Mollema

Met maar liefst twee etappeoverwinningen in de Tour de France en zelfs de winst van het eindklassement van de Giro d’Italia mogen we wel stellen dat de Nederlanders het op topniveau erg goed doen dit jaar. De Vuelta en het Wereldkampioenschap komen er nog aan dus er zijn nog genoeg kansen op nog meer overwinningen. Misschien bent u helemaal wild geworden van deze sport en wilt u daarom onze racefietsen bekijken. U kunt op onze site alle modellen van alle kanten bekijken.

  • U vindt onder andere de prijs,
  • De hoeveelheid versnellingen,
  • Het gewicht,
  • Type remmen, wielen en ga zo maar door.

U bent tevens welkom om de racefietsen met eigen ogen te aanschouwen in onze winkel in Den Haag. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op donderdag hebben we koopavond. Als u er voor kiest om online racefietsen te bestellen dan werkt dat in principe niet anders dan op andere websites. Dus u vult uw adres- en contactgegevens in, betaalt met behulp van iDEAL, PayPal of credit card en u bent klaar. We leveren in principe binnen enkel dagen en we monteren de fiets 100 procent rijklaar. U krijgt er tevens een gratis servicepakket ter waarde van 180 euro bijgeleverd. En natuurlijk profiteert u bij ons van maar liefst 2 jaar garantie.

Droomt u van een overwinning in de Tour? Betel dan snel een fiets

Naast onze racefietsen verkopen we ook diverse accessoires zoals fietskleding en helmen. Bij het wielrennen is aerodynamische lichte kleding van groot belang. Het is luchtdoorlatend en  houdt bij koude weersomstandigheden uw lichaamswarmte vast. Ook een aerodynamische stevige helm is belangrijk net als handschoenen en schoenen die u in de pedalen vastklikt. Er komt dus nog heel wat bij kijken. Bestel alles in een keer zodat u direct op de fiets kunt stappen. En als u liever mountainbikes, stadsfietsen of elektrische fietsen wilt kopen dan zult u bij ons wederom slagen. Hebt u hier nog vragen over? Schrijf dan een e-mail of bel ons tijdens openingstijden even op.