Patagonië vakantie; een onvergetelijke reis

Atacama is opgezet door Helen De Meyer. Met jarenlange ervaring met het Zuid-Amerikaanse land weet zij als geen ander welke plekjes het bezoeken waard zijn tijdens je Patagonië vakantie. Jaarlijks bezoekt ze Zuid-Amerika om keer op keer de mooiste pareltjes en culturen te vinden om zo de fijnste Patagonië vakantie aan te kunnen bieden voor haar cliënten. Waarom Atacama de specialist is als het gaat om je Patagonië vakantie boeken?

  • Jarenlange reis ervaring in Zuid-Amerika
  • Compleet reis aanbod van Ecuador tot de Amazone
  • Gericht op gezinnen maar ook individuen
  • Infodagen waarop je veel informatie krijgt over je vakantiebestemming

Bij ons kun je terecht met al je vragen over reizen naar Zuid-Amerika. Met onze ervaring kunnen we veel vertellen over dit prachtige continent.

Geniet van de grillige natuur

Bij Atacama kun je diverse reizen boeken naar Patagonië. Kies bijvoorbeeld voor de Patagonië vakantie ‘Patagonië dreaming’ waarbij je eerst cultuur en sfeer gaat proeven in Buenos Aires. Wellicht waag je je zelfs aan een tango met een van de locals. Daarna staat er een 5 daagse onvergetelijke cruise op het programma waarbij je tussen de fjorden van Vuurland vaart. En bezoek je in het Agostini National Park de imposante gletsjers. Sta je oog in oog met de Magellaan pinguïns op het Isla Magdalena. Ook bezoek je het Torres del Paine national park. Midden tussen de ruige bergruggen en grillige paden voel je helemaal tot rust komen. Dit is nog maar 1 van de vele reizen die Atacama heeft samengesteld naar het prachtige Patagonië. Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op zodat ook jij binnenkort zelf mag ervaren hoe geweldig en indrukwekkend dit stukje Zuid-Amerika is.