Pennen bedrukken

Pennen bedrukken wordt om verschillende redenen aangevraagd bij Drukwerkdeal. Wat de reden ook is, iedere opdracht wordt met dezelfde kwaliteit uitgevoerd en geleverd bij de klant. Dit schrijfgerei is als eerste onmisbaar in een kantoor. Ze worden volop gebruikt, maar ze worden ook vaak besteld om weg te geven als relatiegeschenken. Dit kan in verschillende vormen en voor diverse gelegenheden aangevraagd worden. Gelukkig heeft Drukwerkdeal diverse uitvoeringen in de collectie. Iedere bestelling is aan te vragen voor pennen bedrukken. Drukwerkdeal.nl beschikt over de geschikte technieken om logo’s en kleine afbeelding af te drukken op de pennen. Zelfs pennen bedrukken in full color is mogelijk bij Drukwerkdeal. Bekijk welke druktechniek zich leent voor het ontwerp voor jouw bedrukte pennen. Naast full color wordt ook de PMS-druktechniek toegepast. Bij PMS worden de kleuren voorafgaande aan de bedrukking met elkaar gemengd om tot de juiste kleuren van het ontwerp te komen. Deze techniek wordt veel gebruikt voor het bedrukken van de huisstijl als de kleuren specifieker zijn. Iedere kleur heeft hier ook een nummer die wordt toegewezen voor de bedrukte pennen. Hoe je dit moet doorgeven voor pennen bedrukken staat aangegeven in de informatiesheets. Dit is een informatieblad die beschrijft hoe je de ontwerpbestanden juist kan aanleveren voor de bedrukte pennen.

Het assortiment voor bedrukte pennen

Welke druktechniek je kiest voor pennen bedrukken, hangt af van je ontwerp en type pen voor de bedrukte pennen. In het selectiescherm op Drukwerkdeal.nl wordt je als eerste gevraagd de soort uit te kiezen. Deze is verdeeld in:

  • Soft Grip
  • Basic
  • Luxe
  • Touch
  • ECO
  • Promotie

Voor kantoor is de soft grip ideaal vanwege de ergonomische handgreep. Perfect voor mensen die veel schrijven met hun pennen. Dankzij deze handgreep ervaren ze minder ongemak. Wil je pennen bedrukken om uit te delen op een beurs, dan zijn de promotiepennen geschikt en ook de basics lenen zich hiervoor. De promotie-uitvoeringen worden echter in grote aantallen geleverd en daarom perfecte bedrukte pennen om te bestellen en uit te delen aan een groot publiek. Bedrukte pennen zijn altijd zeer gewenste geschenken om te krijgen. Ook als luxe geschenken aan belangrijke zakenrelaties. Hiervoor zijn de Luxe en ECO uitvoeringen geschikt en de Touch, te gebruiken voor smartphones en tablets, mooie cadeaus om weg te geven. Van alle soorten pennen zijn weer verschillende types verkrijgbaar. Het verschil zit hem vaak de vorm en soms ook de materialen. Heb je eenmaal de soort en type geselecteerd, dan mag je de kleur uitkiezen die past bij het af te drukken ontwerp.

Lees de informatiesheets door

Zorg ervoor dat je eerst weet welke soort en type bedrukte pennen je gaat bestellen. Alleen dan is duidelijk hoe jouw bestand eruit moet zien om het pennen bedrukken zo optimaal mogelijk uit te laten voeren. Zorg er echt voor dat je de aanwijzingen goed aanhoudt. Gebeurt dit niet, dan is het voor Drukwerkdeal niet mogelijk het pennen bedrukken af te ronden. De aanwijzingen zijn heel eenvoudig. Deze hebben voornamelijk betrekking op het aantal PMS-kleuren die erin verwerkt worden, de lijnen en de grootte van de tekst. Het bestand moet gevectoriseerd zijn en mag geen pixelafbeeldingen bevatten. In geval van full color maak het ontwerpbestand ook op met de CMYK-kleuren, cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Verder wordt ook de kleurdekking aangegeven in de informatiesheet. Het lezen van dit document is zeer nuttig en je zal zien dat er toch nog wijzigingen moeten plaatsvinden aan de hand van de specificaties. Heb je toch vragen over jouw bestand voor de bedrukte pennen, dan vraag je de specialisten van de klantenservice van Drukwerkdeal om hulp.