Recherchebureau in jouw bedrijf

Ben jij de directeur van een bedrijf en heb je het idee dat een werknemer bedrijfseigendommen mee naar huis neemt? Laat het er niet bij zitten en schakel een recherchebureau in om de zaak uit te zoeken! Recherchebureau NMS kan je helpen een grootschalig onderzoek te starten en zo de schuldigen op te pakken. Het bureau werkt discreet en met een duidelijke opdracht. Jij houdt de controle en bepaalt precies wanneer welke informatie boven water komt. Je kunt een recherchebureau op allerlei verschillende manieren inzetten. Je kunt diefstal aankaarten, ziekteverzuim bekijken, of zelfs bedrijfsfraude onderzoeken. Het maakt niet uit welk onderzoek je start, de onderste steen komt altijd boven! Waarom kies je voor een extern recherchebureau?

  • Onafhankelijk
  • Gediplomeerde medewerkers
  • De juiste vergunningen
  • Juiste bewijsvoering

Om te beginnen is een extern recherchebureau onafhankelijk. Dit betekent dat een werknemer je niet kan betichten van belangenverstrengeling. Deze beschuldiging komt helaas veel voor bij bedrijven die zelf een rechercheafdeling beginnen. Wanneer een werknemer doorheeft dat er gevaar dreigt, is dat een makkelijke manier om het onderzoek te ontregelen. Zorg dat je dit niet overkomt en kies voor een extern bureau. Wanneer je door een werknemer wordt aangesproken op het onderzoek, kun je vertellen dat dit door een onafhankelijke instantie wordt georganiseerd. Jij staat volkomen in je recht! Verder heeft een extern recherchebureau gediplomeerde medewerkers, die weten wat ze doen. Het kan leuk zijn om voor priv├ędetective te spelen, maar de kans dat je daadwerkelijk slaagt is klein. De meeste werknemers hebben weinig ervaring met dit soort zaken en brengen de misstanden dus niet aan het licht. NMS Recherche is al jaren actief in de sector en komt vrijwel gegarandeerd met een oplossing. Waarom zou je het dan zelf proberen? Surf naar https://www.nmsrecherche.nl/recherchebureau.php en maak meteen een afspraak.

Recherchebureau met daadkracht

Om zelf een recherchebureau te starten, heb je een aantal vergunningen nodig. Het kost tijd en moeite deze vergunningen aan te vragen. Bovendien worden maar weinig verzoeken gehonoreerd. NMS Recherche beschikt over de juiste papieren om een onderzoek te kunnen leiden. Het bespaart je daarom tijd en geld om gelijk voor dit bureau te kiezen. Met een extern recherchebureau ben je bovendien zeker dat het hele proces goed wordt gedocumenteerd. Alle documenten die boven tafel komen, worden direct opgeslagen en verwerkt. Het is belangrijk om goed om te gaan met de ingewonnen informatie, omdat een rechter enkel kijkt naar de bewijsvoering. Het maakt niet uit hoe overduidelijk de misdaad is, zonder geldige bewijzen heb je geen poot om op te staan. Je moet met concrete informatie komen, zoals goede audio-opnames of duidelijk beeldmateriaal. Ook geschreven bronnen zijn cruciaal. Een recherchebureau heeft enkel daadkracht wanneer de juiste documenten boven tafel komen. Wil je meer weten over de werkwijze van NMS Recherche? Surf dan naar de website en lees je in. Je komt zo precies te weten wat je kunt verwachten wanneer je dit bureau inschakelt.

Een gratis adviesgesprek

Voordat het onderzoek begint, voer je eerst een adviesgesprek. In dit gesprek bepaal je de omvang van het onderzoek en formuleer je een concrete vraag die beantwoord moet worden. De omvang van de opdracht is een belangrijke factor in het bepalen van de kosten. Hoe groter de zaak, hoe hoger de kosten oplopen. Wil je snel een tastbaar resultaat? Dan moet je zorgen dat het onderzoek goed afgebakend is. Aan het adviesgesprek bij NMS Recherche zitten geen kosten verbonden. Je bent bovendien nergens toe verplicht. Wil je snel een oplossing voor een lopende zaak? Neem dan nu contact op!