Sex shop bezoeken

hotstuff - sex shopWe leven in een tijd waarin sprake is van een vrije seksuele moraal en daar zijn de meeste mensen ook maar wat blij mee. Dat betekent ook dat een sex shop bezoeken in principe geen punt meer zou moeten zijn, we worden immers iedere dag wel geconfronteerd met seksueel getinte beelden en er komt steeds meer openheid over seksuele voorkeuren en fetisjen. Toch is het bezoeken van een sex shop voor veel mensen nog een brug te ver, wat eigenlijk heel jammer is. Vaak hebben zij hier een heel beperkt beeld bij, ze stellen het zich nog steeds voor als een plek voor de zogenaamde ‘vieze mannetjes’. Maar dit beeld klopt al lang niet meer met de werkelijkheid, de moderne winkels op dit gebied zitten niet langer verstopt en hebben een frisse en moderne uitstraling. Er zijn voor zowel dames als heren verschillende speeltjes te vinden en er is voor liefhebbers van kinky tot vanille iets te vinden in de schappen. Het is dus echt niet nodig om gene te hebben als je een dergelijke zaak binnen zou willen stappen . Een sex shop is toegankelijk voor iedereen, heeft voor iedereen een prettige ambiance en heeft ook voor iedereen wat te bieden.

Sex shop Hot Stuff in Amsterdam

Een goed voorbeeld van een vrouwvriendelijke, frisse en moderne sex shop is Hot Stuff in Amsterdam. Zij bieden een zeer ruim assortiment op het gebied van sexspeeltjes en hieraan gerelateerde producten voor verschillende doelgroepen. Zij hebben zowel voor mannen als voor vrouwen veel verschillende producten in hun assortiment opgenomen en zij zorgen er zo voor dat ieder aan zijn trekken kan komen. Deze sex shop is bovendien niet specifiek gericht op een bepaalde doelgroep, zij hebben voor liefhebbers van allerlei soorten sex leuke speeltjes in hun collectie opgenomen. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

  • vrouwen speeltjes, zoals vibrators, dildo’s en vaginale eitjes
  • mannen speeltjes, zoals opblaaspoppen, penispompen en fleshlights
  • anale speeltjes, zoals prostaat masagers, butt plugs en anaal douches
  • lingerie voor heren en dames
  • SM artikelen, als bondagetouw, tepelklemmen en zwepen
  • diverse accessoires, als condooms, glijmiddel en massage olie

Bij deze sex shop kun je dus echt alles vinden wat je nodig hebt tijdens je seksuele avonturen. Ook als je niet van het experimenteren houdt, kun je bij hen alsnog je slag slaan bij bijvoorbeeld de mooie lingerie of de ruime keus in condooms.

Online speeltjes shoppen

Gaat het jou hoe dan ook te ver om een sex shop binnen te stappen, bijvoorbeeld omdat je het toch wat gĂȘnant zou vinden om daar een bekende tegen te komen? Of heb je bij jou in de buurt gewoon nergens een dergelijke winkel? Dan kun je gelukkig ook heel goed online je slag slaan. Hot Stuff heeft namelijk een uitstekende webshop, waar je alle producten kunt bestellen die zij in hun assortiment hebben. Zij begrijpen ook dat jij graag wilt dat er discreet omgesprongen wordt met het feit dat jij iets besteld bij een sex shop. Daarom is dit niet te zien op de overzichten van jouw bankrekening en is er ook aan de buitenkant van de doos geen winkelnaam aangebracht, zodat de pakketbezorger dit ook niet te weten komt. Voor de reactie van de buren hoef je ook niet bang te zijn, want de pakketjes worden altijd alleen maar op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Ben jij nieuwsgierig naar wat er zoal te krijgen is op het gebied van seksspeeltjes? Neem dan eens een kijkje op de website van sex shop Hot Stuff of stap over de drempel van hun prachtige zaak in Amsterdam!