Sloopauto verkopen

Uw sloopauto verkopen kan snel en gemakkelijk bij sloopauto.net. Wij regelen alles voor u, zodat u alleen maar uw auto hoeft aan te melden. U krijgt snel en gemakkelijk cash uitbetaald en wij halen u uw auto gewoon op. Uw sloopauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. De eerste stap is het aanmelden van uw auto, wat gemakkelijk kan door even te bellen of u terug te laten bellen. Wij vertellen u hoe de procedure in zijn werk steekt en wat de volgende stappen zijn. Door middel van ons gemakkelijke aanmeldformulier bepalen wij de voorlopige waarde van uw auto, waarna u een afspraak kunt maken met de buitendienst. Zij halen uw auto op en bepalen uiteindelijk de waarde van uw auto. U geeft dan uw auto af aan de buitendienst en zij overhandigen u uw geld. Zo kunt u uw sloopauto verkopen bij sloopauto.net.

Voor welk bedrag uw sloopauto verkopen?

De waarde van uw auto hangt af van veel verschillende factoren. Om te beginnen is het goed om te bedenken in hoeverre de auto nog functioneert. Wij onderscheiden vier categorieën:

  • Sloopauto, het belang van de auto is het metal.
  • Schadeauto, de auto kan na reparatie weer op verkocht worden.
  • Tweedehands auto, de auto heeft nog apk en wordt voor een reëel bedrag gekocht.
  • Export auto, de auto is bijvoorbeeld van een Japans automerk en kan verkocht worden op de export-markt.

Afhankelijk dus van de staat van uw auto valt uw auto in een van deze vier categorieën. Wilt u precies weten hoeveel uw auto waard zou zijn als u uw sloopauto zou verkopen? Bel dan snel of laat u terugbellen, zodat we u een schatting kunnen geven van de waarde van de auto. Naast dat de algehele staat van uw auto belangrijk is voor de restwaarde van uw auto spelen ook andere factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat is het merk?
  • Wat is het bouwjaar?
  • Wat is het kenteken?
  • Tot wanneer is de APK geldig?

Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen onze experts een goede inschatting maken van de auto en hoeveel deze waard zou zijn als u besluit om uw sloopauto te verkopen. Als wij van u de bovenstaande gegevens hebben ontvangen dan geven we deze gegevens door aan de bedrijven waar wij mee samenwerken. Als een van deze bedrijven interesse heeft zal dit bedrijf een bod uitbrengen, wat wij dan weer aan u doorgeven. U bent dan uiteindelijk degene die beslist of uw sloopauto wilt verkopen voor die prijs.

Snel en gemakkelijk uw sloopauto verkopen

Bij sloopauto.net willen we graag dat uw sloopauto verkopen zo gemakkelijk mogelijk voor u is. Daarom nemen wij al het werk uit uw handen, vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment dat we u uw geld overhandigen. Dat begint al bij het eerste telefoongesprek, waarin we duidelijk uitleggen wat u moet doen. Maar ook als de buitendienst uw auto op komt halen zijn onze chauffeurs uitermate professioneel en vakkundig. U krijgt direct het bedrag contact overhandigd en u krijgt ook gelijk het vrijwaringsbewijs RDW zonder extra kosten. Een vrijwaringsbewijs RDW heeft u altijd nodig en omdat wij het allemaal voor u regelen hoeft u alleen nog maar te tekenen. Wat voor auto u dus ook heeft en in wat voor staat uw auto verkeert, bij sloopauto.net kunt u altijd uw sloopauto verkopen. Wij betalen cash voor uw auto en regelen alles voor u, zodat uw auto snel verkocht is. Neem daarom snel contact op, zodat wij u van dienst kunnen zijn.