Snel een magazijn bak bestellen?

Zoekt u een geschikte magazijn bak voor in uw magazijn? Kijkt u dan eens op logisticshop.nl want we verkopen diverse handige artikelen voor in uw werkplaats. Naast complete stellingen en pallets hebben we ons toegelegd op de verkoop van de magazijn bak. Een magazijn bak is zoals de naam al zegt de ideale plek om al uw gereedschappen, grondstoffen en wat u dan ook gebruikt, in het magazijn mee op te bergen. Hebt u daarom de behoefte aan een nieuwe magazijn bak? Schroom dan niet langer maar kijk eens in ons assortiment. U vindt de magazijn bak netjes verdeeld in handige categorieën zoals:

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Distributiebakken
  • Cateringbakken

U hebt dus nog heel wat uit te zoeken voordat u een keuze kunt maken. Misschien weet u precies wat u wilt. Als u bijvoorbeeld de leiding hebt over een grote keuken zoals in het ziekenhuis, op een groot schip of in een bejaardentehuis dan wilt u snel bij uw ingrediënten kunnen. Uw kruiden, verse groenten of stukken vlees moeten hygiënisch bewaard worden zodat het niet met elkaar in contact kan komen en het langer goed blijft. In dat geval kijkt u bij ons op de website eerst bij de kunststof bakken en dan bij cateringbakken. Deze bakken zijn niet alleen handig voor de keuken maar ook om de vaat ermee af te ruimen. U kunt er vele borden en bestek in kwijt en dat maakt de afwas doen opeens een stuk leuker. Dit is slechts een van de vele sectoren met een grote werkruimte waar een magazijn bak als geroepen komt.

Hebt u nog geen magazijn bak? Wacht dan niet langer!

Een magazijn bak wordt voornamelijk op grote werkplaatsen gebruikt waar natuurlijk een uitgebreid magazijn aan vastzit. U wilt immers snel het juiste stuk gereedschap kunnen vinden laat staan kleine moertjes, schroefjes en spijkertjes. Als ze overal en nergens over het terrein verspreid liggen dan kunt u niet efficiënt werken. Het werkt daarnaast ook niet erg ergonomisch dus koop een magazijn bak zodat u al deze hulpmiddelen netjes kunt indelen en kunt opbergen op de planken van uw stelling. Bent u overigens niet alleen op zoek naar een magazijn bak maar wilt u uw totale magazijn laten inrichten door ons bedrijf? Daar draaien we onze handen niet voor om. We maken stellingen eventueel zelfs op maat. Dit is overigens niet zo vaak nodig omdat we een uitgebreid assortiment aan de meest uiteenlopende type stellingen aanbieden. Zo verkopen we grootvakstellingen, kunststoffen of houten stellingen en zelfs verrijdbare stellingen. Op al deze stellingen kunt u uw magazijn bak kwijt. Denk hierbij aan handige grijpbakken waar u schroeven en haken in kunt stoppen. Of koop distributiebakken. Dit zijn blauwe kunststoffen bakken en zijn een handig alternatief voor kartonnen dozen. Er kunnen zware producten ingestopt worden maar ook gevoelige handelswaar want de stevige randen geven volop bescherming.

Voor al uw magazijnproducten staan we voor u klaar

Hebt u nog vragen over onze producten? Zoekt u naast stellingen en bakken ook nog pallets of kantoorbenodigdheden? De kans is aanzienlijk groot dat we u ook in dat geval goed kunnen helpen. Neemt u eens een rustig kijkje op de website. Dit kan zelfs na werktijd zodat u thuis op uw dooie gemak al onze producten kunt beschouwen. Neem contact op als u benieuwd bent naar een specifiek product. We zijn overdag telefonisch bereikbaar maar u kunt ons ook een e-mail sturen. Hebt u al een eigen account aangemaakt? Dan kunt u in de toekomst snel inloggen en met spoed een bak, stelling, of trolley bijbestellen. Registreer uw bedrijf vandaag nog!