Toe aan iets anders? Maak dan gebruik van een foto op hout

Het leven is al kort genoeg, dus het is jammer als je altijd maar bij hetzelfde blijft. Dit geldt voor heel veel verschillende dingen. Denk aan een baan waar je al jaren werkt, een interieur dat altijd maar hetzelfde is of het eten dat wekelijks dezelfde routine volgt. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de vakanties. Wie gaat er niet ook elk jaar weer naar dezelfde bestemming? Nu is daar op zich natuurlijk niets mis mee, maar je hebt maar 1 kans om alles te ontdekken. Na dit leven is er niet een tweede kans om allerlei andere dingen te ondernemen. Dus als het begint te kriebelen en als je eens iets anders wilt, reageer dan op dat gevoel en gooi het roer gewoon helemaal om. Nu is het zo dat je uiteraard verplichtingen hebt. Dat betekent dat je niet zonder meer alles achter je kunt laten en een nieuw leven kunt beginnen. Als dat wel kan, dan zit je nog niet vast aan de dagelijkse routine en is dit verhaal dus ook niet op jou van toepassing. Gelukkig kun je ook via kleine veranderingen de routine doorbreken. We hadden het al even over het interieur dat vaak altijd maar hetzelfde blijft. Betekent dit dan dat je het hele huis paars moet gaan verven? Zeker niet! Mensen vallen vaak van het ene extreme in het andere en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat betreft het interieur kun je kiezen voor een schilderij. Maar het is belangrijk dat je niet voor zomaar een schilderij kiest. Het moet immers een beetje anders dan anders zijn. Kies daarom voor een foto op hout. Een houten schilderij aan de wand is uiteraard iets wat je niet snel zou verwachten. Het doorbreekt dus de traditionele gang van zaken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de clich├ęs doorbreekt. Je wilt dus geen roos van de IKEA aan de wand. Verder wil je ook geen standaard plaatje van een of ander bekend kunstwerk. Voor een uniek resultaat kun je daarom gewoon een eigen foto op hout toevoegen. Dit is overigens ook helemaal niet moeilijk. Je zou denken dat het een heel complex proces is om een foto op hout te drukken, maar dit is helemaal niet het geval. Je hoeft er zelf in ieder geval niets voor te doen. Alles is via het internet te regelen. Hoe je een foto op hout kunt drukken lees je hieronder.

Een foto op hout drukken doe je via een paar simpele stappen

Als je een foto op hout in je woning wilt, dan ga je eerst naar 24fotoophout.nl. Hier kun je vervolgens meer informatie lezen over de procedure en de verschillende houtsoorten waar je je foto op kunt laten drukken. Ben je nieuwsgierig naar de prijzen, dan kun je uiteraard altijd een offerte aanvragen. Als je een foto op hout wilt drukken, dan is het belangrijk dat je deze foto eerst gaat uploaden via de website. Als je dit eenmaal hebt gedaan, dan kunnen de professionals jouw foto op hout drukken. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals:

  • Vurenhout
  • Berkenplex
  • Larikshout
  • Steigerhout

Er wordt geen witte laag toegevoegd, waardoor de witte tinten een houtkleur krijgen. Hierdoor ontstaan mooie warme tinten. Mocht je een foto uploaden met veel witte tinten, dan kun je kiezen voor een houtsoort met whitewash. Dit is een dun laagje witte verf waardoor de kleuren helderder naar voren komen.

Contact met 24fotoophout.nl

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd contact opnemen met 24 Foto op Hout. Dit kan via telefoon en email.