U kunt rekenen op deze sleutelservice

Stelt u zich eens voor dat u laat thuiskomt en dat blijkt dat u uw sleutels van uw voordeur bent kwijtgeraakt. U wilt natuurlijk niet te veel stennis schoppen, want dan worden de buren wakker. Als u alleen woont dan hebt u al snel een probleem. Het is te hopen dat u uw smartphone op zak hebt en het telefoonnummer van onze sleutelservice in uw telefoon hebt geprogrammeerd. Bel ons dan direct op of stuur een berichtje via WhatsApp. Reken er maar op dat deze sleutelservice ongeacht het tijdstip en uw locatie in Midden-Nederland binnen drie kwartier bij u op de stoep staat. Onze ervaren monteurs kunnen snel het slot van uw voordeur openbreken zodat u snel kunt genieten van een welverdiende nachtrust. De volgende ochtend komt de sleutelservice weer bij u langs om uw sloten te vervangen of om u een reservesleutel te leveren. Krijgt u uw fietsslot of autoslot niet meer open? Ook dan kunt u uiteraard contact opnemen met de sleutelservice. Vergeet dus niet om na het lezen van deze tekst de website te bookmarken en het telefoonnummer van één van onze twee vestigingen op te slaan in uw mobiele telefoon. Uiteraard staat het u tevens vrij om in Hilversum of Almere langs te komen. Niet alleen helpt de sleutelservice particulieren, ook bedrijven kunnen we van goede en sterke sloten voorzien. Uw hang- en sluitwerk kunt u in zijn geheel aan 5 star sleutelservice overlaten.

Naast sleutelservice kunnen we nog veel meer voor u betekenen

Onze sleutelservice maakt enkel gebruik van hoogkwalitatieve producten. Het is aan u om een mooi slot uit te kiezen. Wel raden we het altijd aan om minstens een SKG slot te gebruiken van 2 sterren. Daarmee kunt u als bedrijf laten zien dat uw sluitwerk voldoet aan de NEN 5089 norm voor duurzaamheid en sterkte. Klinkt u dat als muziek in de oren? Bel ons direct op of vraag een vrijblijvende offerte aan door het online formulier in te vullen met uw gegevens en prangende vragen. Woont u in een wijk waar veel inbraken worden gepleegd? Of hebt u diverse waardevolle spullen in uw huis liggen en bent u bang voor diefstal? Dan kunt u natuurlijk uw sloten laten vervangen door onze sleutelservice. Maar u kunt zelf ook bepaalde regels in acht nemen om potentiële inbraak te voorkomen.

  • Sluit bijvoorbeeld altijd ramen en deuren, ook de ramen op de 1
  • Berg opklimmaterialen zoals keukentrappen, ladders en tuinmeubilair op of zet het goed vast.
  • Geef eventueel een reservesleutel aan de politie. U kunt een reservesleutel bij onze sleutelservice laten maken.
  • En zorg dat uw huis een bewoonde indruk maakt, handig als u langdurig op reis gaat.
  • Dit zijn slechts een aantal tips, kijk voor de volledige lijst op onze website.

We dekken heel midden-Nederland inclusief de Randstad

Onze website mag zeker niet onbenoemd blijven: u vindt alle informatie die u maar wenst op 5starsleutelservice.nl. U kunt ons via allerlei sociale media volgen zoals Facebook, Twitter en YouTube. We hopen tevens dat u ons op deze manier wilt delen met andere geïnteresseerden. Bent u tevreden over onze service? Laat dan eens een berichtje achter. Dat kan zowel als particulier en als bedrijf. Bent u benieuwd of we ook in uw regio kunnen helpen? Bekijkt u dan het kaartje op de website. U zult zien dat we in ieder geval Flevoland, Utrecht en grote delen van de Randstad, Gelderland en Noord-Brabant dekken. We leveren u graag vrijblijvend advies en een offerte over de beste methode om uw pand te beschermen tegen inbraak!