Uw cv maken? Wij geven u hier graag wat meer uitleg over

Er is niet zoiets als een standaard cv model. Misschien in lang vervlogen tijden, maar dankzij de digitalisering kan iedereen hier een eigen invulling aan maken. Daarom kan het goed, maar ook heel slecht zijn. Hebt u het idee dat uw cv niet bepaald goed ontvangen wordt en kunt u daarom wel wat hulp gebruiken met het cv maken? Kijkt u in dat geval zo snel mogelijk op onze website: lifebrander.nl. Onze site is opgericht met maar één doel: u helpen om snel weer aan het werk te gaan. In deze moderne tijden is het erg lastig om een baan te krijgen die past bij uw opleiding of het werk dat u lange tijd hebt verricht. Misschien wilt u graag een carrièreswitch maken of een baan vinden die onder uw niveau zit. Dan moet u een cv maken dat hierbij aansluit. Wellicht dat uw toekomstige werkgever u gunstig gezind is en u interne opleidingen of zelfs een traineeship aanbiedt. U weet het maar nooit. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat dit grotendeels te maken heeft met de inhoud van uw cv. Het maken hiervan geschiedt tegenwoordig geheel digitaal. U hebt waarschijnlijk een Word-bestandje of een andere opmaak en werkt zo nu en dan uw cv bij. Maar voldoet het aan de moderne eisen? Een vlotte cv maken behelsd nog heel wat werk. Maar dat is verleden tijd als u gebruik maakt van een van onze formats die u in groten getale bij Lifebrander kunt inzien en zelfs kunt downloaden.

Leer alles geheel gratis over het cv maken

U wilt vast en zeker de perfecte cv kunnen maken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt er niet alleen maar tips om een goede cv te maken maar u vindt er tevens vele voorbeelden. Deze voorbeelden bieden veel meer dan alleen uitleg. Het zijn handvaten die u eenvoudig over kunt nemen. Zorg wel voor een persoonlijke noot. Verander bijvoorbeeld het kopje in een ander lettertype of kleur. Pas hier en daar de lettergrootte aan of gebruik een heel ander lettertype. Ook de plaatsing van de informatie is belangrijk:

  • Vul eerst uw persoonlijke gegevens in,
  • Kies vervolgens of u eerst uw werkgeschiedenis noteert of de studie(s) die u hebt voltooid. Op de site vindt u tips welke volgorde u het beste kunt aanhouden,
  • Enkele uitleg over uw persoonlijke situatie zoals uw burgerlijke status en hobby’s kunnen welkom zijn maar maak de cv niet al te informeel.

Niet alleen geven wij u gratis tips over het cv maken. We bieden tevens betaalde diensten aan. Misschien bent u dyslectisch of simpelweg niet geschoold in het schrijven van dergelijke formele brieven. Dat is niets om u voor te schamen, zelfs hoogopgeleiden kunnen hier vreselijk veel moeite mee hebben. Wat kunt u dan het beste doen? Uw gegevens aan ons doorgeven plus uw wensen omtrent de lay-out en inhoud van een cv. Wij stellen dan voor een klein bedrag uw cv op!

Een perfect cv verhoogt de kans op een baan aanzienlijk

Naast het tips geven over het cv maken en het schrijven of redigeren van uw cv kunnen we tevens erg veel informatie geven over het schrijven van een goede motivatiebrief. Dat is het andere deel van de sollicitatie die eigenlijk niet mag ontbreken. Want deze brief lezen ze natuurlijk goed door als u op een vacature hebt gereageerd. Vertel waarom u er wilt werken, wat uw ervaringen zijn, wat u toevoegt aan het bedrijf en vertel iets over uw eigenschappen. We van Lifebrander controleren deze brief uiteraard voor u!