Vakantiehuis Overijssel voor vakantie in eigen land

Overweeg jij een vakantietrip in ons eigen land? Dan is een vakantiehuis te Overijssel een uitstekende plaats om te verblijven! Steeds meer mensen zien in dat het voordelen heeft om niet naar het buitenland te vertrekken op het moment dat zij vakantiedagen hebben en dat er ook in Nederland nog genoeg te ontdekken valt. Je hoeft echt niet veel kilometers te reizen om mooie natuur te kunnen zien of om mooie cultuur te kunnen ontdekken. Ook dichtbij huis zijn er vaak nog vele plekken die er om vragen om ontdekt te worden. Het voordeel van verblijven in een vakantiehuis te Overijssel is bovendien dat je niet lang hoeft te reizen voordat je op je vakantiebestemming gearriveerd bent. Hoe korter de reis is, hoe meer tijd je overhoudt voor het genieten van je vrije dagen. En reis je met kinderen, dan is een korte reistijd helemaal aan te raden, want dat betekent dat er minder kans bestaat dat ze onderweg ruzie krijgen. Andere voordelen van in Nederland zijn natuurlijk dat jij je niet in een andere taal hoeft uit te drukken en dat je gewoon eten kunt krijgen waar jouw lichaam aan gewend is. Voor mensen met een gevoelige maag of gevoelige darmen is dat natuurlijk erg prettig. Al met al genoeg redenen dus om eens naar een vakantiehuis in Overijssel te gaan!

Prachtige omgeving rond vakantiehuis Overijssel

Alhoewel, dat zeggen we nu wel, maar waarom nu perse een vakantiehuis te Overijssel en niet in een van de andere delen van Nederland? Overal is natuurlijk veel moois te ontdekken en de kans is klein dat jij iedere regio in ons land al helemaal ontdekt hebt. Maar de Twentse regio, in het oosten van de Overijsselse provincie gelegen, is zeker een mooie regio om naar toe te gaan. Het heeft namelijk voor ieder wat wils te bieden. Vanuit een vakantiehuis in Overijssel zit je altijd binnen de kortste keren in de natuur, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De verschillende natuurgebieden zijn echt de moeite waard om te ontdekken en voor de natuurliefhebbers is er dus voldoende reden om hier naar toe te gaan. Houd jij meer van het ontdekken van mooie steden en het genieten van cultuur? Ook dan zit je hier goed, want er zijn verschillende Hanzesteden in de buurt waar je van cultuur kunt genieten. En wil je graag winkelen en van evenementen genieten, dan kun je heel goed terecht in Enschede. Zo is er in de buurt van een vakantiehuis in Overijssel dus eigenlijk altijd voor ieder wel wat leuks te vinden om te doen!

Kies voor De Schneidershaar

Zoek jij een mooi vakantiehuis in Overijssel om te verblijven? Dan moet je absoluut De Schneidershaar in Ambt-Delden overwegen. En wel om de volgende redenen:

  • het is gelegen in de mooie regio Hof van Twente
  • het prachtige landgoed Twickel ligt vlak in de buurt
  • er zijn diverse schitterende fietsroutes en wandelroutes in de directe omgeving
  • je kunt er genieten van heidevelden, bossen en klaterende beekjes

Je merkt, de directe omgeving van dit vakantiehuis te Overijssel heeft veel moois te bieden op het gebied van natuur en daarnaast staat de Hof van Twente ook bekend om de gastvrije plaatjes die er te vinden zijn. Bovendien is De Schneidershaar ook gewoon een prachtige woning om in te verblijven. Vanuit het huis kun je genieten van een schitterend uitzicht, de slaapkamers zijn mooi ingericht en om de woning heen zijn diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Bovendien kunnen hier zowel kleinere gezelschappen als grotere groepen prima terecht. Dat maakt De Schneidershaar tot een uitstekend vakantiehuis in Overijssel!