Verras je vader door een echte Abraham te huren

Op het moment dat je vader 50 wordt, dan moet dit natuurlijk groots gevierd worden. Je vader zelf zal er wellicht niet op zitten te wachten, maar de verjaardag is toch ook vooral bedoeld voor de kinderen en kleinkinderen. 50 jaar is een mijlpaal, dus daar mag best wat extra aandacht aan besteed worden. Het is leuk om in ieder geval een groot feest te plannen. Je kunt iedereen uitnodigen om thuis bij de jarige langs te komen, maar je kunt uiteraard ook naar een leuke locatie toegaan. Het hangt allemaal af van je budget natuurlijk. Maar wat vooral belangrijk is, dat is het begin van de dag. Vroeger als kind kwam je als jarige vol verwachting de trap af. Je had de nacht ervoor waarschijnlijk geen oog dicht gedaan. Dan in de vroege ochtend was het eindelijk zover. Je kwam de kamer binnen versierd met slingers en op de tafel of op vloer laten al je cadeautjes klaar om uitgepakt te worden. Je hart ging als een malle tekeer en je kon je geluk niet op. Hier had je immers dagen en misschien zelfs weken naar uitgekeken. Dat gevoel vervaagt als je ouder wordt. Het kan zelfs gebeuren dat je verjaardag je overvalt of dat iemand anders je moet vertellen dat je jarig bent. De dag verliest betekenis. Dus als je de verjaardag plant, zorg dan voor een goed begin. Je kunt stiekem een Abraham huren en deze in de nacht in de tuin zetten. Je vader zal niet weten wat hij ziet wanneer hij wakker wordt. Hij loopt nietsvermoedend de trap af en opeens ziet hij daar een reusachtige pop in de tuin staan. Dat moet toch wel leiden tot bepaalde gevoelens en een sneller kloppend hart. Maar je moet eerst wel even een Abraham huren. Je wilt natuurlijk niet met een klein popje aan komen zetten. Niemand zal daar van onder de indruk zijn. De abraham moet minstens zo groot zijn als het huis. Daarom kun je het beste een Abraham huren via Sarah Abraham Express. Hier kun je namelijk verschillende soorten Abrahams huren en de grootste Abraham is maar liefst 4 meter lang. Dus daar kun je wel indruk mee maken. Hieronder kun je meer lezen over een Abraham huren en hoe het allemaal werkt.

Bekijk het assortiment en ga snel een Abraham huren

Mocht je op zoek zijn naar een mooie Abraham pop, dan ben je bij de bovenstaande website aan het juiste adres. Niet alleen kun je een hele grote Abraham huren, maar je kunt er ook nog verschillende soorten Abrahams huren. Je kunt dus een keuze maken voor de Abraham die het beste bij je vader past. Hierbij kun je denken aan:

  • Traditionele Abraham
  • Abraham met bier
  • Abraham naakt
  • Abraham Hippie

Al deze verschillende poppen kun je op de site rustig even bekijken. Je kunt vervolgens op de pop van je keuze klikken en daar kun je dan meer foto’s bekijken. Mocht je de Abraham willen huren, dan kun je aangeven van wanneer tot wanneer je de Abraham wilt huren. Je ziet in de kalender meteen of de pop beschikbaar is of niet. Mocht de pop beschikbaar zijn, dan kun je de Abraham direct huren.

Alles wordt van A tot Z voor je geregeld

Als je eenmaal een pop hebt bestelt, dan wordt de rest allemaal voor je geregeld. Je kunt tot 1 dag voor de verjaardag bestellen, want de volgende dag wordt de pop netjes bij je bezorgd. Via de meegeleverde blower, blaas je de pop in 5 minuten gemakkelijk op.