Vind bij ons een mooie horlogeband

Als uw horloge het niet meer doet dan is dat uitermate vervelend. Het is te hopen dat u het naar een horlogemaker kunt brengen en kunt laten repareren. Voor velen zijn horloges als het ware sieraden die ze met veel hartstocht dragen. U ziet ze minder in deze moderne tijden. Dat komt omdat we allen een smartphone hebben en daar de tijd op bekijken. En dat vinden wij van dehorlogebandenspcialist.nl erg jammer. Is het niet meer mogelijk om uw erfstuk te repareren? Of was het een cadeautje van uw ouders omdat u geslaagd was voor een eindexamen of uw studie? Dan is dat zeer naar voor u. Maar hopelijk hebt u geluk en kan uw horloge gerepareerd worden. Is er niets aan de hand met uw horloge maar ligt het juist aan de horlogeband? Dan moet u eens op onze website kijken. Wij verkopen namelijk niet slechts een specifiek bandje, maar een keur aan types, merken, groottes en ga zo maar door. We kunnen gerust stellen dat we op het gebied van de horlogeband van alle markten thuis zijn. Deze bandjes zijn het hele jaar door aan allerlei stress onderhevig. Uw pols wordt misschien dikker, door verwering en krassen gaat de horlogeband langzaamaan stuk en ook pinnetjes die de horlogeband verbinden met het uurwerk kunnen kromtrekken en afbreken. Als u uw bandje niet zo vaak poetst en het is van metaal dan wordt het op den duur faal en kan het zelfs een geheel andere kleur krijgen. Dit zijn allemaal dingen die u graag wilt voorkomen. Wij zeggen altijd maar: voorkomen is beter dan genezen. Dergelijke accessoires om uw horlogeband mee te onderhouden vindt u dan ook zeker terug in ons grote assortiment. Naast doosjes waarin u uw horloge kunt bewaren als u gaat slapen of op reis gaat vindt u er pinnetjes en gereedschap zodat u dit soort klein onderhoud zelf kunt doen. Is uw horlogeband stuk en is het tijd voor een nieuwe? Kijkt u ook dan op onze website want we hebben van vele soorten grondstoffen een ideale horlogeband. Zo zal ieders wens bij ons in vervulling kunnen gaan en kunt u hopelijk nog decennialang optimaal gebruik maken van uw horloge.

Uw horlogeband vervangen? Wij leggen het u graag even uit

De horlogeband die wij kunnen maken is te bestellen via het internet. Maakt u een keuze tussen ons uitgebreide assortiment door aan te geven wat u wenst. U kunt bijvoorbeeld een metalen horlogeband bestellen maar als dat niet zo past bij de rest van uw horloge dan raden we het u aan om er een van klittenband, van plastic of van leer te kopen. Als u een metalen horlogeband zoekt dan hebt u de keuze uit diverse elementen en legeringen. Bandjes van zilver, goud, titanium en ga zo maar door komen veel voor. Wilt u nog uniekere bandjes? Misschien wilt u wel een erg in het oog springend bandje hebben die is afgewerkt met chroom! Alles is bij ons mogelijk want naast deze standaardselectie kunt u uw eigen horlogeband op maat laten maken. Wilt u een exacte kopie van het origineel? Wordt uw horloge echter al jarenlang niet meer geproduceerd? Dan kunnen we waarschijnlijk geen beroep meer doen op de producent. Het kan zelfs zo zijn dat de producent niet langer bestaat. Uiteraard gaan we hier eerst onderzoek naar doen want bij ons is de klant de koning. Lukt het niet om een horlogeband te vinden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u uw oude kapotte horlogeband bij ons inleveren. Onze smid gaat dan een kopie voor u maken op basis van uw oude band! Wilt u hem eens aan het werk zien? Of wilt u graag de catalogus met eigen ogen bekijken? Dan bent u welkom in onze showroom in Utrecht. Als u een erg duur horloge hebt dan raden we het u zeker aan om te overwegen om uw band door ons op maat te maken. Hebt u een tamelijk goedkoop horloge dan is er in ons reguliere assortiment vast wel iets moois voor u te vinden.

Deze banden bieden we van vele topmerken aan

Als u vandaag nog bestelt dan hebt u de volgende dag al een nieuw horlogeband in huis. Tenminste als u voor 16.0 uur hebt besteld tijdens werkdagen. Er zijn overigens geen extra kosten aan verbonden zoals verzendkosten. Als u een nieuw horlogeband gaat bestellen dan moet u er wel op letten wat de aansluiting is. Hebt u een zogenaamde rechte aanzet? Dan kunt u een keuze maken uit ons grote assortiment aan universele bandjes. Is dat niet het geval? Dan moeten we waarschijnlijk op zoek naar een exacte kopie, of gaan we voor u een horlogeband namaken! Weet u niet precies wat voor aansluiting u hebt? Maak dan een foto van uw horloge en stuur die foto naar ons op. U kunt ons direct even een e-mail sturen. Bellen kan natuurlijk ook tijdens kantooruren. Naast het gegeven dat u moet weten wat voor aansluiting u hebt zijn er nog twee belangrijke punten waar u op moet letten:

  • Welke maat u nodig hebt. Meet u daarom de dikte van uw pols op!
  • En van welk materiaal het bandje moet zijn. Zoals we al eerder aangaven hebben we van vele soorten materiaal bandjes in de aanbieding.

Hebt u dit allemaal uitgezocht? Bestelt u dan direct en betaal via PayPal, iDEAL of met uw creditcard.