Visitekaartjes

Visitekaartjes ontwerpen zoals jij wilt, dat kan dankzij het ruime assortiment bij Drukwerkdeal.nl. Zowel de standaarduitvoeringen met een witte ondergrond als kleurrijke uitvoeringen in het rood, zwart, blauw en roze. Bij de laatste is het helaas niet mogelijk deze geheel vorm te geven naar jouw eigen ontwerp. Maar Drukwerkdeal.nl biedt zo wel voor iedereen een manier om aan persoonlijke kaartjes te komen. Het is ontzettend handig om op deze manier jouw contactgegevens door te geven. Helemaal als je een onderneming runt of een vertegenwoordiger bent voor een organisatie. Organisaties kunnen zelf visitekaartjes ontwerpen en deze laten afdrukken bij Drukwerkdeal.nl. Al heel veel andere bedrijven bestellen hier regelmatig partijen kaartjes voor hun medewerkers. Drukwerkdeal.nl is in staat representatief drukwerk te leveren voor iedereen. Wel vragen ze jou zelf door te geven wat de eigenschappen moeten zijn. De vormgeving van visitekaartjes ontwerpen ligt dus helemaal bij jou. Natuurlijk willen ze jou helpen indien nodig. Hiervoor hebben zij een chat en telefoonnummer beschikbaar, waar mensen naar toe kunnen bellen. Op de website geven zij ook voldoende informatie wat moet helpen in zelf ontwerpen van de kaartjes. Naast het drukwerk bieden zij ook visitekaartjeshouders waarin je jouw eigen creaties veilig kan opbergen, zonder dat deze verloren gaan in je tas en beschadigen.

Visitekaartjes ontwerpen in je eigen stijl

Je gaat verrast staan van het resultaat na de visitekaartjes ontwerpen. Zeker als je jouw ontwerp in de beste kwaliteit kan laten afdrukken. Dat is het voordeel als je het drukwerk door Drukwerkdeal.nl laat uitvoeren. Jouw ontwerp wordt op professionele wijze uitgewerkt door de bedrukking in de mooiste kleuren op het beste papier. Als jouw ontwerp vraagt om het kwalitatieve papier als het houtvrije dubbelzijdige sulfaatkarton, dan staat dit tot je beschikking. Is het milieu voor jou een belangrijk onderwerp, dan is het ECO 100 % recycled materiaal geschikt of de biotop naturel. Beiden zijn milieuvriendelijke materialen, maar zonder dat er een gelige kleur op het papier zit. De biotop naturel heeft zelfs een luxe uitstraling met een lichte crèmekleur in het papier. Bekijk zeker de exclusiviteit voor jouw visitekaartjes ontwerpen. Al is het maar om jouw ontwerp op zijn best eruit te laten komen. Zelfs als je een eenvoudig ontwerp hebt, mag je kiezen voor de kwaliteit. Tenslotte is het belangrijk dat je indruk maakt met jouw visitekaartje, zodat jouw contacten onderhouden blijven. Deze indruk kan nog meer blijven hangen met de luxe afwerking. Met alleen het papier ben je er namelijk nog niet. Met een goede afwerking voorkom je namelijk dat de inkt niet gaat afgeven. Zeker een goede reden om dit toe te passen op jouw visitekaartjes ontwerpen. Met een enkelzijdige of een dubbelzijdige glans- of matlaminaat zijn de voor- en/of achterzijde van het kaartje voorzien van een extra matte of glanzende laag. Dit kan nog aangevuld worden met een SPOT UV-lak of vervangen voor een enkelzijdige inline cold foil. De laatste geeft het kaartje weer een zilverkleurige metallic uitstraling.

Een visitekaartje dat bij je past

Als je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen visitekaartjes ontwerpen, dan heb je veel in de hand. Wanneer je dit voor een bedrijf moet doen, is dat minder. Maar dan moeten de kaartjes aansluiten bij de uitstraling van de organisatie. Daarom is het prettig dat het ontwerp zoveel mogelijk door een bedrijf of een persoon zelf wordt gedaan. Zo kan je een visitekaartje samenstellen, waar jij je goed bij voelt. Dankzij de ontwerptool wordt visitekaartjes ontwerpen voor veel mensen mogelijk gemaakt. Verder is Drukwerkdeal.nl de beste partij om de productie aan over te laten, zodat jij straks stevige representatieve kaartjes in handen hebt.