Vraag het factuur programma op proef aan

Bestond er maar een factuur programma die u ontzettend veel tijd kon besparen met het opstellen van facturen. Daar hoeft u gelukkig niet op te wachten, want Faktum Factuur weet precies waar u behoefte aan hebt. Via deze firma kunt u dit handige factuur programma bemachtigen. Waarom u juist kiest voor dit programma? Er kleven belangrijke voordelen aan, namelijk:

  • Ongelooflijk eenvoudig
  • Bespaar uren van tijd
  • Verbeter uw imago
  • Ontvang betalingen op tijd

Dankzij dit programma hoeft u geen gebruik meer te maken van programma’s als Excel en Word. Het werken daarmee heeft ook nadelen. Er kunnen namelijk fouten insluipen, omdat alles handmatig gebeurd. Zo kan het zomaar voorkomen dat u per ongeluk te weinig geld berekent, waardoor u inkomsten misloopt. Wilt u dit eens helemaal gratis uitproberen? Het is mogelijk om dit factuur programma 60 dagen op proef te gebruiken.

Dankzij dit factuurprogramma houdt u veel tijd over

Het hebben van een eigen bedrijfje, dat klinkt doorgaans als een groot gevoel van vrijheid. Er hoeft immers niet geluisterd te worden naar een baas, er zijn wellicht geen vaste werktijden, misschien kan er gewoon vanuit huis gewerkt worden en u bent eigen baas over het werk dat u wel of niet aanneemt. Wat dat betreft zijn het allemaal heel positieve dingen. Vergeten wordt echter vaak dat het ondernemerschap ook keerzijdes heeft. Het is namelijk flink aanpoten om rond te komen, om klanten binnen te halen en te houden. Het zorgt ervoor dat een ondernemer echt geen 9 tot 5 baan heeft en er zelden sprake is van een echt vrij weekend. Zelfs een vrije avond zit er vaak niet in. Er gaat dus veel meer tijd zitten in het hebben van een eigen bedrijf dan wanneer u voor een baas werkt. Wanneer u in dit laatste geval de deur achter u dichttrekt aan het einde van de dag, kunt u ook uw werk letterlijk achter u laten. U voelt waarschijnlijk niet de verantwoordelijkheid over het bedrijf waar u voor werkt, en dat is natuurlijk maar goed ook. Het ondernemerschap kent nog een belangrijk nadeel, wat tegelijkertijd een positief teken is. Er moeten namelijk facturen worden opgemaakt. Veel mensen doen dit aan het einde van de maand. Er gaat vaak veel tijd in zitten om alle facturen handmatig op te maken. Soms kost het wel een hele dag. Met die dag had u ook hele andere dingen kunnen doen. U had geld kunnen verdienen. Natuurlijk is het maken van facturen minder erg dan het moeten maken van facturen, maar u wenst wellicht dat dit op een dag veel gemakkelijker wordt. De toekomst is dichterbij dan u denkt. Er bestaat namelijk een factuur programma die alle zorgen van u uit handen neemt. Het factuur programma zorgt er zelfs voor dat u nauwelijks tijd kwijt bent aan het opstellen van facturen, die vervolgens ook nog eens foutloos worden opgemaakt. Dit factuur programma kunt u verkrijgen bij Faktum Factuur.

De uitgebreide mogelijkheden

U vindt deze firma via de website Faktumfactuur.nl. Hier kunt u werkelijk alle informatie vinden over het factuur programma dat u maar nodig hebt. U leest hier bijvoorbeeld dat het factuur programma allesomvattend is. U kunt er facturen in opmaken, inclusief huisstijl, maar ook kunt u er klantnamen invoeren en de btw vast leggen. Met dit factuur programma kunt u niet alleen gemakkelijk facturen de deur uit krijgen, maar ook orders of pakbonnen aanmaken. En wat dacht u ervan om automatisch dankzij dit factuur programma betalingsherinneringen te sturen? Wilt u dit programma uitproberen? Op de website leest u precies hoe u dit kunt doen.