Waar koop je duurzame relatiegeschenken?

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om hun steentje bij te dragen aan de verduurzaming van onze planeet. En dat is maar goed ook, want het gaat langzaam de verkeerde kant op met het milieu. Alle kleine beetje baten, en daarom is Green Giving gestart met hun webshop vol duurzame relatiegeschenken. Deze zijn door bedrijven te bestellen en bovendien veelal te personaliseren. Als je dus op zoek bent naar geschenken voor je personeel of relaties, denk dan eens aan Green Giving. Als je ze namelijk daar bestelt ben je tenminste goed bezig voor het milieu, en besteedt je jouw budget aan een bedrijf met een mooie gedachte. Die wil je steunen, toch? Bij green Giving shop je allerlei soorten duurzame relatiegeschenken, zoals:

  • Ecru katoenen tassen met eigen opdruk
  • Drinkwaren zoals thermosflessen en doppers
  • Kantoorartikelen zoals bureaublokjes en schrijfmappen
  • Eetbare geschenken zoals chocolade en snoep van bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely

Al deze duurzame relatiegeschenken kun je bestellen in de webshop van Green Giving, en naar wens laten personaliseren, bijvoorbeeld met je logo of een quote die past bij jouw bedrijf. Of je laat ze bijvoorbeeld bedrukken met de contactgegevens van jouw kantoor, zodat klanten nooit meer moeite hoeven doen deze te vinden als ze je nodig hebben.

Personaliseerbare duurzame relatiegeschenken

Doordat vrijwel alle items in de webshop van Green Giving te personaliseren zijn, zijn ze perfect geschikt als duurzame relatiegeschenken. Bedrijven kopen namelijk niet gauw relatiegeschenken in zonder hun logo erop, misschien enkel met kerst, maar dat is een heel ander type geschenken dan de standaard weggevertjes. Deze zijn namelijk voornamelijk bedoeld om op een goedkope manier reclame te maken voor je bedrijf, en dus is het wel nodig dat je logo erop staat. Bij green Giving is dat geen enkel probleem. Alle artikelen zijn op de een of andere manier te personaliseren, waardoor de ontvanger ervan nog lange tijd rondloopt met jouw logo op zak. Doppers met eigen logo erop zijn het perfecte voorbeeld van duurzame relatiegeschenken! Deze weggeven zorgt er namelijk voor dat de ontvanger geen losse, plastic flesjes met water meer koopt. Een super goede zet voor het milieu, en bovendien ontzettend praktisch en voordelig.

Dopper met eigen logo

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou doppers kan laten bedrukken met je eigen logo, kijk dan eens in de webshop van green Giving. Daar kun je namelijk naast alle andere duurzame relatiegeschenken deze doppers bestellen. Ze hebben ze in alle kleuren die Dopper op het moment in de collectie heeft, en zelfs de glazen dopper is er verkrijgbaar. Dit is een vrij nieuwe vrijwel geheel transparante variant, die in feite nog net ietsje beter voor het milieu is dan de plastic variant door de materiaalkeuze. Hij is echter wel zwaarder om mee te nemen, dus meer geschikt voor gebruik op een vaste plek, zoals thuis of op je bureau op je werk. Bedrijven die ze echt als duurzame relatiegeschenken willen gebruiken kiezen dan ook meestal voor de standaard collectie doppers. Deze zijn verkrijgbaar in super veel kleuren en dus kun je er eentje kiezen die past bij jouw bedrijfslogo. De doppers zijn licht, makkelijk mee te nemen en drinken prettig. Een beter idee voor een duurzaam geschenk is er niet!