Waarom ik voor botox koos

annebethkroeskop - BotoxRond mijn dertigste ontdekte ik mijn eerste rimpels. Ik besteedde er toen niet zoveel aandacht aan. Niemand zag ze (dacht ik) en zolang ik mijn gezicht niet fronste in de buurt van een spiegel hoefde ik het zelf ook niet te zien. Dit veranderde met de jaren. Ik kreeg steeds meer rimpels en begon met iedere rimpel die ik erbij kreeg meer te balen van het effect dat ze hadden op mijn gezicht. Daarnaast had ik ook andere effecten in mijn gezicht die duidelijk toonden dat ik ouder werd. Niets om je voor te schamen, zou je zeggen, maar ik vond het erg en wilde het het liefst allemaal teniet doen. Uiteraard had ik wel eens gehoord van botox en andere cosmetische behandelingen, maar ik vond dit altijd een raar idee. Er is in feite niets mis met me, dus waarom zou ik een medische ingreep laten doen. Ik moest mezelf maar accepteren zoals ik was. Hoeveel moeite ik daar ook mee had. De vriendinnen om mij heen begonnen ook steeds vaker te klagen over rimpels en vlekjes in hun gezicht waar ze de balen van hadden. We hadden het wel eens over botox, maar we deden dit allemaal met een lachertje af. Dat was toch niets voor ons. Totdat een van ons daadwerkelijk een cosmetische behandeling onderging en met een prachtig resultaat thuis kwam. Ik kan je vertellen dat iedereen spontaan jaloers op haar werd. Ze liet meerdere dingen aan haar gezicht behandelen:

  • Fronsrimpels
  • Traankanalen
  • Gezichtsbehandeling met skinboosters

De fronsrimpels liet ze met botox wegwerken en het resultaat was zo mooi. Doordat ze ook haar traankanalen had laten behandelen had ze ineens niet meer de permanent vermoeide ogen in haar gezicht staan. Ze had ineens een wakkere en levendige blik en ze leek wel jaren jonger!

Het kiezen van de juiste botox kliniek

Mijn vriendin was bij een botox kliniek geweest waar ze niet geheel tevreden over was. Het resultaat was prachtig, maar ze was tijdens de behandeling niet heel vriendelijk te woord gestaan en daar had ze een slecht gevoel aan over gehouden. De dokter had totaal geen interesse in haar en kwam duidelijk alleen zijn werk doen. Ze raadden ons allemaal aan om een botox behandeling te laten doen, want het resultaat was prachtig, maar ze zei er meteen bij dat deze kliniek niets was. Ik ging dus zelf op zoek op het internet om een goede kliniek te vinden. De vriendin raadde aan om te kijken naar een kliniek waar ervaring en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, dan zat ik wel goed. Dus dat deed ik. Gewapend met haar tips ging ik op zoek. Al snel kwam ik op de website van Annebeth Kroeskop terecht. Ik was voor mijn gevoel nog maar net begonnen met mijn zoektocht en was absoluut niet van plan om die dag mijn beslissing te maken, maar de website van Annebeth Kroeskop zag er zo goed uit dat ik voor ik het wist mijn telefoon in mijn hand had om een afspraak te maken. Al snel kon ik terecht voor een oriƫnterend gesprek. Ik vertelde haar over de botox behandeling van mijn vriendin en dat ik zelf ook graag de nodige rimpels met botox weg wilde laten werken. Annebeth legde mij uit hoe dit in zijn werk zou gaan en wat voor andere behandelingen ik zou kunnen toevoegen naar de botox om een zo optimaal mogelijk effect te hebben. Na dat gesprek wist ik niet alleen meer over botox, maar ook over de andere opties die ik had. Ik ging dus met een berg informatie naar huis. Annebeth raadde mij aan er een paar nachtjes over te slapen. Ik mocht dan misschien de keuze voor een botox behandeling al genomen hebben, het was toch verstandig om alles goed te overwegen.

Een succesvolle botox behandeling

Stiekem had ik mijn keuze natuurlijk allang gemaakt, maar ik vond dat Annebeth wel een goed punt had. Door er een paar dagen overheen te laten gaan wist ik zeker dat het geen bevlieging was en zou ik volledig achter mijn keuze staan om met botox mijn rimpels te laten verdwijnen. Na een paar dagen nam ik opnieuw contact op en er werd een afspraak ingepland voor een intake-gesprek. Opnieuw was dit een fijne ervaring en ik had er een zeer goed gevoel bij. Ook plande ik een afspraak in met de huidspecialiste waarmee Annebeth nauw samenwerkt. Zij vertelde mij dat ik naast botox nog veel meer kon doen om mijn huid te verbeteren. Ik volgde haar adviezen op en verzorgde mijn huid op de juiste manier. De botox behandeling verliep volledig naar wens en het resultaat was prachtig. Wat het echter nog leuker maakte was toen na enkele maanden de botox zijn uitwerking begon te verliezen en ik door de adviezen van de huidspecialiste op te volgen het echt voor elkaar had gekregen om er jonger uit te zien. Uiteraard waren mijn rimpels niet helemaal verdwenen, maar het resultaat was aanzienlijk. Ik ga nog steeds regelmatig terug naar Annebeth en ik raad haar aan iedereen aan die erover nadenkt om een cosmetische behandeling te ondergaan. De service die je van haar krijgt is fenomenaal. Je zult je volledig op je gemak voelen en dan heb ik het nog niet eens over het resultaat. Het kan niet anders dan dat je hier volledig tevreden weggaat.