Waarom zou je nog lopen als je lekker kunt rollen door een Oxboard te kopen?

We leven inmiddels alweer in het haar 2018 en het is gek om te bedenken dat we een soort van in de toekomst leven. Als je bijvoorbeeld kijkt naar science fiction films uit de jaren 60 of 70, dan gaat het vaak over het leven in de toekomst. Maar een film als 2001: A Space Odyssee speelt zich af in het jaar 2001. Dat was in de jaren 60 natuurlijk nog ver in de toekomst, maar het jaar ligt inmiddels alweer ver achter ons. Het is dan ook interessant om te kijken naar dit soort films en om te ontdekken hoe de filmmakers de toekomst voor zich zagen en wat voor objecten we zoal gebruiken in die toekomstvisie. Als je kijkt naar de tweede Back to the Future film, dan zweeft Marty rond op een hoverboard. Nu zijn wetenschappers druk bezig om een echt functionerend hoverboard te ontwikkelen, maar de eerste versies zijn er al. Deze hoverboards zijn nog niet echt praktisch in gebruik aangezien er veel luchtdruk gecreëerd moet worden om te kunnen blijven zweven. Een soort van werkbare versie is echter al op de markt. Als je namelijk niet wilt lopen, dan kun je een Oxboard kopen. Een Oxboard is strikt genomen natuurlijk geen hoverboard, dus in die zin leven we nog niet in de toekomst van de bovengenoemde film. Maar je zou een Oxboard kunnen zien als een werkbare versie van de hoverboard. Een Oxboard is een board op wielen. Je kunt hier op gaan staan en vervolgens rol je vliegensvlug van A naar B. Dat is mooi, want je hoeft dus niet meer te lopen. Een Oxboard gaat ook een stuk sneller, want op volle snelheid kun je tot wel 4 keer sneller de afstand afleggen, dan wanneer je deze afstand lopend zou afleggen. Dus in principe kun je met een Oxboard rennen zonder te rennen. Je hebt in ieder geval dezelfde snelheid alsof je aan het rennen bent. Een Oxboard kopen is ook ideaal voor een ziekenhuis of een groot bedrijfspand. Juist als je veel gangen door moet om van locatie naar locatie te reizen, dan is het prettig dat je even op je Oxboard kunt stappen. Je rolt dan in een mum van tijd naar de juiste plek. Daardoor word je een stuk minder snel moe en kun je ook langer van je dag genieten. Maar ook op straat is een Oxboard een uitkomst. Soms ben je immers aan het lopen en dan heb je altijd een maximum snelheid en deze is tergend langzaam. Je wilt echter ook niet gaan rennen en dus is het een goed idee om een Oxboard te kopen. Dan zoef je immers vliegensvlug naar je bestemming.

Ontdek snel waar je een Oxboard kunt kopen

Mocht je een Oxboard willen kopen, dan kun je terecht op de website van ninebotflevoland.nl. Uiteraard kun je op de deze site ook terecht voor:

  • Ninebot
  • Ninebot mini
  • Segway

Dus als je geen Oxboard wilt kopen, maar juist een Segway, dan ben je bij Ninebot Flevoland zeker aan het goede adres. Het is dan ook goed om te weten dat je een Oxboard kunt kopen of een Segway via de webwinkel. Dat betekent dan ook dat je eenvoudig via de winkelwagen kunt bestellen én dat je jouw bestelling netjes krijgt toegestuurd.

Heb ik garantie als ik een Oxboard ga kopen?

Als je de juiste Oxboard gaat kopen van hoogwaardige kwaliteit, dan heb je in de regel recht op een garantieperiode van 2 jaar.