Wat te doen als je op zoek bent naar een hypotheek ZZP?

Als zelfstandig ondernemer wil je op den duur natuurlijk ook gewoon een huis kunnen kopen. Maar dat kon nog wel eens lastig worden. Banken vragen vaak om vaste contracten en wat ze ook graag willen zien is dat je in ieder geval al 3 jaar een vast inkomen geniet. Dus als je een jaar na de start van je onderneming een hypotheek ZZP wilt aanvragen, dan kom je bij heel veel banken van een koude kermis thuis. Als ZZP’er heb je vanuit het perspectief van de bank bekeken niet genoeg zekerheid. Een vast contract of zelf een tijdelijk contract laat aan een bank in ieder geval precies zien wat er per maand qua inkomsten allemaal binnen komt. Als je zelfstandig ondernemer bent, dan kun je dit niet zo makkelijk laten zien. Je kunt echter wel laten zien wat je al verdient hebt en wat je in het verleden aan inkomsten hebt genoten. Zelfs als hierdoor duidelijk naar voren komt dat je een succesvolle onderneming runt, dan nog zal het niet zo zijn dat de bank je een hypotheek zal verstrekken. Dit komt omdat banken helaas nog een beetje met één been in het verleden leven. Vroeger was het immers zo dat de meeste mensen een vast contract hadden en in loondienst werkten. Tegenwoordig is het aantal freelancers en zelfstandige ondernemers aan het toenemen. De banken zouden daar eigenlijk rekening mee moeten houden, want deze mensen verdienen net zo goed een mooi huis om in te wonen. Dus het is enigszins onredelijk om de regels en voorwaarden zo streng te maken specifiek voor ZZP’ers. Want deze groep mensen verdient gewoon op een andere manier geld. Maar anders betekent niet per se slechter. Dus als jij een ZZP’er bent en je wilt graag een hypotheek ZZP, dan doe je er goed aan om een bezoekje te brengen aan de website van finaforte.nl. Bij Fina Forte kun je namelijk terecht voor:

  • Hypotheek ZZP
  • Hypotheken voor ondernemers
  • Hypotheken voor flexwerkers
  • Zakelijke hypotheek
  • Hypotheek voor particulieren

Dus je kunt bij Fina Forte altijd terecht als je niet in loondienst werkt. Tevens kun je altijd aankloppen, want ook als je nog niet langer dan drie jaar aan de slag bent als ZZP’er, dan nog kun je via Fina Forte een hypotheek krijgen. Je slagingskans bij Fina Forte is in ieder geval 95%. Dus er zijn maar weinig ZZP’ers die via Fina Forte uiteindelijk geen hypotheek ZZP weten te krijgen. Kijk voor meer informatie gerust eens op de website. Daar kun je meer lezen over de methodes van Fina Forte.

Snel een hypotheek ZZP via Fina Forte

Het kan voor ZZP’ers een heel langslepend proces zijn om een hypotheek te bemachtigen. Eerst moeten ze een bank zien te vinden die bereid is om een hypotheek ZZP te verstrekken en daarna moeten ze ook nog aan allerlei voorwaarden en regels voldoen én moeten ze wellicht ook nog vrij lang wachten. Bij Fina Forte kun je vaak binnen 6 maanden al een hypotheek ZZP krijgen. Dus qua snelheid zit het bij Fina Forte wel goed.

Andere voordelen van Fina Forte

Naast de snelheid en de hoge slagingskans, profiteer je van vele andere voordelen als je kiest voor Fina Forte. Je kunt bijvoorbeeld altijd gebruik maken van een gratis oriënterend gesprek. Dat is in ieder geval een fijne uitnodiging. Daarnaast is Fina Forte natuurlijk een specialist op het gebied van hypotheken voor ondernemers. Tot slot heb je voor je hypotheek ZZP ook altijd de laagste hypotheekrente als je kiest voor Fina Forte.