Well Fair

Bij het ouder worden komen soms problemen kijken waardoor het zelfstandig thuis blijven wonen lastiger of zelfs onmogelijk wordt. Toch kunnen comfort- en gemaksproducten van Well Fair er voor zorgen dat dit langer mogelijk blijft. Maatwerk is hierbij een sleutelwoord waar Well Fair veel waarde aan hecht. Bij Well Fair worden de producten dan ook zowel wat betreft het comfort als wat betreft het design aangepast aan de wensen van onze klanten. Op deze manier blijft het voor mensen die momenteel problemen ervaren of verwachten hier in de toekomst mee te maken te krijgen langer mogelijk om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen.

De producten van Well Fair

Well Fair is sinds 1992 gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en onderhouden van comfort- en gemaksproducten. Ons doel is hierbij om mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Hiervoor biedt Well Fair onder andere verstelbare bedden, die het op- en schoonmaken van uw bed vereenvoudigen, of trapliften. Natuurlijk is bij Well Fair nog veel meer mogelijk op het gebied van comfort- en gemaksproducten. Deze mogelijkheden kunt u vinden op de website van Well Fair of ervaren in het speciaal ingerichte belevingscentrum.

Het belevingscentrum van Well Fair bestaat uit 30 hotelkamers die u de verschillende mogelijkheden om in eigen woning te implementeren laten zien. Zo kunt u inspiratie opdoen wanneer u al idee├źn heeft, maar ook wanneer u nog niet weet wat de verschillende mogelijkheden zijn. Veel van onze klanten zijn hier al geholpen bij het vinden van de ideale oplossing voor hun situatie.

Service van de hoogste kwaliteit

Bij Well Fair vinden we het niet alleen belangrijk om producten te leveren die uw comfort in uw eigen leefomgeving verhogen, maar vinden wij ook de service die hierbij komt kijken van groot belang. Wilt u bijvoorbeeld in overleg met een medewerker van Well Fair de mogelijkheden bespreken? Dan nodigen we u graag uit voor een ori├źnterend gesprek, maar kunnen wij ook bij u thuis advies komen uitbrengen. Ervaart u na de aanschaf van een product van Well Fair problemen of wilt u onderhoud hieraan laten uitvoeren? Ook dan staan de medewerkers van Well Fair voor u klaar.

Meer weten over Well Fair?

Wilt u meer weten over Well Fair als bedrijf? Dan kunt u deze informatie natuurlijk vinden op de website. Daarnaast worden veel van onze activiteiten ook getoond op Facebook, zodat u kunt zien op welke manieren Well Fair actief is in de samenleving. Kortom is Well Fair een bedrijf dat zich niet alleen richt op goede kwaliteit producten, maar ook op het totale plaatje hieromheen. Hierbij hebben de medewerkers van Well Fair altijd oog voor de klanten, de wensen van deze klanten wat betreft het product en de stijl van de producten en de manier waarop wij voor u het zelfstandig wonen langer mogelijk kunnen maken. Ook in uw situatie helpt Well Fair graag met producten die passen bij u, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving oud kunt worden met minder ongemakken en meer comfort