Wilt u een draadloos alarmsysteem?

credexalarmsystems - Draadloos alarmsysteemDe bescherming van al uw eigendommen is erg belangrijk. U wilt dat uw geld wordt beheerd door een veilige bank en u wilt dat al uw materiële eigendommen veilig in uw huis liggen. Daarom hebt u een alarm nodig. Of u nu een huurhuis of koophuis hebt, dat maakt eigenlijk niet zo veel uit; een alarmsysteem beschermt uw spullen. Wel is het verstandig om met uw huurbaas te overleggen wat wenselijk is qua alarmsysteem. Er komen heel wat draden aan te pas. Maar wist u dat er ook een draadloos alarmsysteem bestaat? Een draadloos systeem is echt een geweldige uitkomst voor mensen die een groot huis hebben of een huurhuis. Dan hoeft er geen bedrading door uw huis te worden gelegd dus tel uit uw winst. Al was het enkel aan manuren en de moeite die u kwijt bent met het plaatsen van een systeem met bedrading. Een draadloos alarmsysteem is zeer eenvoudig te bevestigen. Dankzij een draadloos alarmsysteem zal elk huis, kantoor, winkel of wat voor pand dan ook beveiligd zijn tegen insluiping, inbraak en dientengevolge tegen diefstal. Er zijn verschillende manieren waarop een alarm kan afgaan. Zo kan het zeer luidruchtig zijn zodat dieven die uw terrein naderen direct wegrennen. Maar als u de pakkans wilt vergroten dan kiest u voor het stil alarm. Er gaat dan een melding naar de meldkamer en dan zal de politie snel de dief in de kraag kunnen vatten zonder dat hij er erg in had!

Een draadloos alarmsysteem is hightech

Wilt u graag een luxe draadloos alarmsysteem? Kijkt u dan eens op onze website: credexalarmsystems.eu. Wij leveren diverse alarmsystemen waaronder het draadloos alarmsysteem. Niet alleen kunnen we het draadloos alarmsysteem naar u zenden, we kunnen u ook helpen met het bevestigen van deze techniek. Dat is namelijk ingewikkelder dan u denkt. Bent u een ware doe-het-zelver? Dan hebt u waarschijnlijk genoeg aan de bijgeleverde instructies. Maar als dit niet het geval is, dan komen we graag langs om voor een kleine meerprijs het draadloos alarmsysteem te bevestigen. Als u een kantoor of bedrijfspand wilt beveiligen dan hebt u misschien een beveiligingscertificaat nodig. Wij kunnen volgens de officiële richtlijnen het alarmsysteem installeren zodat u dit certificaat kunt aanvragen. Het is niet enkel professioneel maar ook erg handig voor de veiligheid van uw medewerkers. Want een draadloos alarmsysteem is niet enkel voor als uw bedrijf dicht is. Uiteraard gat het alarm af bij insluiping en kan het überhaupt afschrikken als men bijvoorbeeld camera’s plaatst. Ook detecteert het rook en gevaarlijke stoffen in de lucht. In die zin is een draadloos alarmsysteem een veelzijdig apparaat.

Op de website vindt u handige handleidingen

Wij leveren voornamelijk van de volgende gerenommeerde merken:

  • Jablotron
  • DSC
  • Abus

We hebben diverse blogs online staan. Daarmee kunt u bijvoorbeeld alles leren over het optimaal beveiligen van uw huis. Ook is er een categorie blogs waar u kunt lezen hoe u de diverse systemen kunt installeren. En ten slotte kunt u een blog lezen over onze producten. Daar leest u wat de onderlinge verschillen zijn en weetjes over de allernieuwste systemen. Hebt u verder nog vragen aan ons? Belt u ons dan tijdens kantooruren gerust even op. Ook kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice. In principe kunt u direct online bestellen. U bent hier vast wel bekend mee, onze website werkt niet anders dan andere webwinkels. De producten worden zo spoedig mogelijk naar u toegestuurd. Kijkt u liever nog even de kat uit de boom en wilt u met eigen ogen de verschillen zien tussen onze producten? Kom dan naar ons demo adres in Amstelveen!