Wilt u een opslagruimte Amersfoort huren?

Wilt u een opslagruimte Amersfoort huren? Dan bent u bij Easybox aan het goede adres. Bij dit bedrijf kunt u gemakkelijk en snel een opslagruimte van elke gewenste afmeting huren. U kunt een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget aanvragen. Door de flexibele contracten kunt u altijd kosteloos overstappen naar een opslagruimte van een andere afmeting. Easybox is een bedrijf met diverse vestigingen over heel Nederland. Op deze vestigingen kunt u opslagboxen huren van diverse afmetingen en formaten. Zo kunt u terecht in de volgende steden: Amersfoort, Arnhem, Breda, Capella aan de IJssel, Dordrecht, Gorinchem, Hoofddorp, Leiden, Noordwijk, Oosterhout, Ridderkerk, Roosendaal, Worden, Zeist en Zwijndrecht. 

Opslagruimte Amersfoort

Bij Easybox kunt u terecht wanneer u opslagruimte Amersfoort wilt huren. Opslagruimte Amersfoort biedt u diverse boxen waar u gemakkelijk uw spullen met een gerust hart kunt opslaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden en verhuren van opslagruimtes. Opslagruimte Amersfoort biedt opslag boxen aan in verschillende afmetingen. Daarnaast heet opslagruimte Amersfoort een uitstekende service, wanneer u een opslag ruimte wilt huren komt er heel veel bij kijken. Bij de opslagruimte Amersfoort staat veiligheid voorop. Zo wordt er 24 uur per dag en 7 dagen in de week alles in de gaten gehouden door middel van beveiligingscamera’s. Ook zijn er bij de opslagruimte Amersfoort personeelsleden aanwezig gedurende de openingstijden, deze zien er op toe dat alleen klanten de gebouwen betreden. Wanneer u een opslagruimte Amersfoort huurt dan krijgt u een unieke code om toegang te krijgen tot de ruimte. Dit is extra beveiligd door een persoonlijke eigen pincode en een unieke pincode vanuit het bedrijf. 

De opslag ruimte Amersfoort is gemakkelijk te bereiken via de snelweg, de vestiging bevindt zich op een industrieterrein. Daarnaast kunt u ook eenvoudig de locatie van de opslagruimte Amersfoort bereiken met het openbaar vervoer. Na de opslagruimte Amersfoort heeft het bedrijf ook andere vestigingen verspreidt over Nederland.

Het bedrijf

Naast de bovenstaande opties heeft het bedrijf nog meer voordelen. Zo staan de sullen altijd droog, verwarmd en veilig opgeslagen. Daarnaast is het bij een groot aantal boxen ook mogelijk om spullen overdekt in- en uit te laden omdat deze ruimtes met de auto bereikbaar zijn. Op elke locatie kunt u altijd gratis gebruikmaken van grote karren, steekkarren en een goederenlift. Daarnaast heeft het bedrijf flexibele huur- en opzegtermijnen. Het is namelijk mogelijk om een opslagruimte voor 14 dagen te huren. De prijs van de ruimte hangt af van het gebouw, vraag, aanbod en afmetingen. Het bedrijf biedt de volgende voordelen als het gaat om het huren van een opslagruimte:

  • Veilige opslag
  • Verschillende formaten
  • Voor elk budget
  • Flexibele huurtermijnen
  • 7 dagen per week toegang
  • Vrijblijvende rondleiding

De afmetingen van de boxen zijn beschikbaar vanaf xxs tot en met xxl. Waarbij xxs een afmeting heeft van 1 tot 1,5 vierkante meter en xxl een afmeting heeft van 15 tot 18 vierkante meter. U kunt deze boxen particulier en zakelijk huren. Zo zijn er diverse mogelijkheden want het kan voorkomen dat het als zakelijke huurder prettiger is wanneer u seizoensgebonden een box kan huren. 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op.