Wilt u graag een bus huren? Lees dan vooral even verder

Voor schoolreisjes hebt u waarschijnlijk vele bussen nodig. Organiseert u vanuit uw basisschool of middelbare school de diverse reizen die de klassen dit jaar ondernemen? Dan kunt u voor het bus huren eens op onze website kijken. We hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat het erg veel nut heeft om een bus te huren bij Bak Reizen. Kijkt u eens op bakreizen.nl en ga snel een bus huren zodat u dit op tijd hebt geregeld. Dat is een grote zorg minder. Kijk dan verder naar alle plekken waar de diverse klassen naar toe gaan en richt uw pijlen op het reserveren van attractieparken, hotels en ga zo maar door. Ook als u met de oudere klassen op reis gaat naar bijvoorbeeld Parijs, Londen of de Ardennen, dan is het verstandig om bij ons een bus te huren. U wilt niet met het vliegtuig. Dat is veel te chaotisch en te duur, zeker voor een korte reis zoals in de voorgaande voorbeelden. Als u naar Rome gaat met uw klas dan is het een ander verhaal. Maar een bus huren is een goede optie als u naar een Europese hoofdstad gaat die dichter bij huis ligt. Met als extra voordeel dat u zich eenvoudiger kunt bewegen in de stad. Neem Parijs als voorbeeld: natuurlijk kunt u met de metro alle bekende plekken bezoeken. Maar als u een dagje naar Versailles wilt dan hebt u niets aan de metro. En om er apart treinkaartjes voor te kopen, daar jaagt u enkel de ouders mee op kosten. Als u toch al een bus tot uw beschikking hebt dan is dat een goede optie! De chauffeur heeft verder toch niets te doen. Maakt u er daarom optimaal gebruik van en ga bij ons een bus huren. U zult hier absoluut geen spijt van krijgen. Natuurlijk zijn schoolreisjes zeker niet het enige waar u ons voor kunt inhuren. Andere opties laten zich misschien al wel raden maar we willen u graag een duidelijk beeld van ons bedrijf geven. Zo kunt u ook een bus huren als u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje hebt gepland. Gaat u een avondje bowlen met het team? Of een dropping houden? Dan kunt u vast wel goed vervoer gebruiken.

Een bus huren is goedkoper dan een bus kopen

Voor een leuke avond met uw personeelsleden is het soms nodig om een stukje te rijden. U kunt immers moeilijk in de grote stad een dropping gaan doen. Gaat u daarom een bus huren, dan weet u zeker dat er een nuchter persoon achter het stuur kruipt. Want op dit soort feesten wordt meestal heel wat afgedronken. De kans dat er nog iemand nuchter is na een dropping is vrij klein. Meestal is het eindpunt namelijk het plaatselijke café in het dorp. We hebben nu het schoolsysteem genoemd en bedrijven. Ook grote families gaan soms een bus huren bij ons. Leuk voor vrijgezellenfeesten of om het jubileum van een bruiloft te vieren. Gaat u met uw familie lekker een dagje naar een leuk park of naar het strand en gaat u een bus huren zodat alle spullen mee kunnen en u onderling tijdens de reis met elkaar kunt praten op een veilige manier. Dat is zoveel leuker dan apart reizen in auto’s of reizen met het openbaar vervoer. Als iedereen een klein bedrag neerlegt dan is het bus huren vrijwel voor elke gelegenheid verreweg de goedkoopste optie. Ook voor het pendelen van een parkeerplaats naar bijvoorbeeld een luchthaven kunt u ons inhuren. Gaat u met een grote groep op reis en reist u allemaal vanuit dezelfde stad? Dan kan het zeer goedkoop uitvallen om een bus te huren bij Bak Reizen. U hoeft dan niet uw auto te parkeren op de dure parkeerplaatsen van het vliegveld en u hoeft niet te rekenen op het openbaar vervoer. Tel uit uw winst, zowel qua geld als qua tijd. Is het niet een heerlijk gevoel om uitgerust op de luchthaven aan te komen? In het kort:

  • We zijn in te huren voor dagtochten
  • Meerdaagse reizen
  • En voor het vervoer van grote groepen naar concerten en theatervoorstellingen.

Wilt u er ook een chauffeur bij? Die zit al bij de prijs inbegrepen

Wilt u dus een bus huren? Kijkt u dan op onze website. Belt u ons vervolgens op maar doe dat wel tijdens kantooruren en dus tijdens werkdagen zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt. Een e-mail sturen kan ook. Dat is zeker een goed idee als u iemand bent die graag de kat uit de boom kijkt. We kunnen op basis van uw wensen gepast vervoer sturen, inplannen en als u wilt eerst een offerte opstellen. Dan hebt u een duidelijke inzage wat de prijzen zijn inclusief de chauffeur en brandstof. Gaat u akkoord? Dan leggen we de reservering voor u vast. U kunt er maar beter op tijd bij zijn, ook al hebben we een behoorlijk uitgebreid wagenpark. Overigens maakt het ons niets uit op welke plek in Nederland u vervoer nodig hebt. We reizen met liefde het hele land door. We hebben diverse soorten bussen. De normale bussen hebben minimaal 16 en maximaal 60 plekken. Zoekt u speciaal vervoer? Dan hebben we ook een bus waarin rolstoelen passen. Gaat u met veel mensen op reis? Kies dan onze dubbeldekker bus uit, daar passen 85 mensen in!