Wilt u zelf een bedrijfspand verkopen op Funda?

Wij hebben vorig jaar besloten dat het tijd was om te stoppen met ons bedrijf. Wij hebben namelijk vele jaren een florerend bedrijf gehad en vandaar dat wij het nu tijd vonden om de handdoek in de ringen te gooien. Wij hebben namelijk gemerkt dat het niet meer echt interessant voor ons was om nieuwe investeringen te doen omdat wij al op leeftijd zijn. Wij hadden daarom de keus om nu te stoppen zodat wij nog van onze oude dag konden gaan genieten. Wij hebben toen gekeken hoe wij het meeste geld uit ons bedrijf konden halen. Wij hebben toen besloten dat wij zelf ons bedrijfspand wilden verkopen op Funda. Wij hebben namelijk eerder met een makelaar gewerkt en dit vonden wij geen goed idee. Een makelaar vraagt namelijk handen vol geld voor zijn diensten en omdat je denkt dat je geen andere keus hebt, betaal je dit maar, maar je word er niet vrolijk van. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe je zelf een bedrijfspand verkopen kunt op Funda. Als je namelijk naar de site zelf gaat kijken, zie je dat je niet een account kunt aanmaken zodat je zelf een huis kunt plaatsen. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik toch zelf een bedrijfspand verkopen kon op Funda. Ik heb toen allerlei mogelijkheden bekeken en het viel mij op dat het zeker te doen is wanneer je zelf je bedrijfspand verkopen wilt op Funda. Ik heb namelijk gezien dat er partijen op het internet te vinden zijn die je heel goed kunnen helpen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl surfen. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die zelf een bedrijfspand verkopen willen op Funda. Ik heb daarom de informatie over zelf een bedrijfspand verkopen op Funda even goed doorgenomen en ik heb gemerkt dat het in principe helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om een goede advertentie te maken. Dat betekende dus dat wij groen licht hadden gekregen om ons pand in de verkoop te zetten en wij hebben daarom meteen een goede advertentie opgesteld. 

Zelf een bedrijfspand verkopen op Funda hoeft niet ingewikkeld te zijn

Wanneer u zelf een bedrijfspand verkopen wilt op Funda, hoeft u niet bang te zijn dat dit een hele opgave zal worden. U kunt namelijk naar Wilt u zelf een bedrijfspand verkopen op Funda?bedrijfsmakelaarsnet.nl gaan zodat u daar zelf een bedrijfspand verkopen kunt op Funda. Wij hebben hier een advertentie gemaakt en deze stond al heel snel op de site. Inmiddels hebben wij ons pand ook goed kunnen verkopen en wij zijn blij dat wij zo’n goede deal hebben kunnen sluiten. 

Kijk snel even op deze site 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw pand van de hand te doen, surf dan even naar bedrijfsmakelaarsnet.nl omdat:

  • u hier kunt zien hoe u te werk kunt gaan 
  • u hier kunt bekijken hoe u snel spijkers met koppen kunt slaan 
  • u op deze manier snel een koper kunt vinden voor uw pand 

Wij zijn blij dat wij een mooie prijs hebben kunnen krijgen voor ons pand.