Zakken bestellen, dat doet u natuurlijk online

Bij uniekverpakkingen.nl hebben we vooropstaan het zakken bestellen niet alleen zo snel mogelijk moet kunnen worden afgerond, maar tevens dat we snel bij u afleveren. Het zal u maar gebeuren dat u geen collo meer in uw magazijn hebt liggen en daardoor dozen aan uw klanten mee moet geven, simpelweg omdat een collega is vergeten om tijdig zakken te bestellen. Dat wilt u niet zien gebeuren. Daarom is een regelmatige magazijninventarisatie erg belangrijk voor ieder bedrijf. En ook al wilt u op dit moment geen zakken bestellen omdat u nog vele dozen hebt liggen, we bieden nog veel meer handig verpakkingsmateriaal. We leveren in principe voornamelijk aan groothandelaren en aan winkels en zodoende krijgen we voornamelijk bulkbestellingen binnen. Daar kunnen we overigens steevast direct naar handelen aangezien ons magazijn altijd gevuld blijft. Vanuit Almelo kunnen we direct anticiperen op de wensen van onze klanten, ook al wilt u zakken bestellen die geheel op maat worden gemaakt. Het kan immers voorkomen dat u een product hebt ingekocht of hebt vervaardigd dat afwijkt van welke standaardafmeting dan ook. Natuurlijk kunt u vulmateriaal gebruiken maar is het niet een groot goed dat u tevens een zak geheel op maat kunt maken? Of u het nu gebruikt om broden mee te verpakken of om aan uw klanten mee te geven als extra service, wij staan in ieder geval klaar om uw gewenste hoeveelheid en afmeting te leveren. Geef daarom uw wensen eens aan ons door. We sturen u diezelfde middag nog een offerte. Pas als u daar akkoord mee gaat gaan we de zakken voor u op maat fabriceren. U zult de zak op maat ongeveer na 2 à 3 weken ontvangen.

Online zakken bestellen heeft ook voor uw bedrijf vele voordelen

Het moge duidelijk zijn dat zakken bestellen bij Uniek Verpakkingen een peulenschil is. U kunt namelijk direct inloggen in uw account en aanklikken welke producten u nodig hebt. Betaal via iDEAL en ontvang 3 procent korting of betaal via een andere digitale betaalservice. Naast de plastieken en papieren zakken leveren we tevens zeer divers verpakkingsmateriaal zoals wikkels, folies en dozen. Een lijn waar we erg trots op zijn is de biologisch afbreekbare zakjes. Deze producten zijn uitermate geschikt voor ecologische en biologische supermarkten, restaurants en cafés maar ook voor bedrijven die duurzamer willen werken. Deze producten zijn daarom ook erg geschikt voor:

  • Bouwmarkten,
  • Tuincentra,
  • Speelgoedwinkels,
  • Elektronicazaken
  • En vele andere branches.

Deze producten dragen ongetwijfeld bij aan uw MVO doelstellingen en u wilt toch zeker ook bijdragen aan een beter milieu!

Bestelt u voor meer dan 200 euro? Dan rekenen we geen verzendkosten

En die limiet hebt u al vrij snel gehaald. Niet omdat u veel geld betaalt per zak, niets van dat al. Sterker nog, we zijn wellicht de meest goedkope aanbieder die u online zult weten te vinden. Maar u wilt er uiteraard honderden zo niet duizenden in een keer kopen. Daarom kunt u maar beter in een keer een grote hoeveelheid zakken bestellen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er 0 euro aan overige kosten in rekening worden gebracht. En dat is al snel een heel ander verhaal bij andere producenten en leveranciers. U kunt dit zien als nog een extra reden om zakken te bestellen bij Uniek Verpakkingen. Mocht u toch nog enige vragen hebben over het zakken bestellen, onze werkwijze of de kwaliteit van deze producten, dan hopen we dat u eens contact opneemt met de klantenservice. Zij staan vanzelfsprekend tijdens kantooruren telefonisch en per e-mail voor u klaar om snel en nauwkeurig al uw prangende vragen te beantwoorden.