Zit er een goede orthodontist in Enschede?

Om meteen antwoord op je vraag te geven: Jazeker! Ortho Euregio heeft maar liefst twee vestigingen. De ene zit in Hengelo en de andere in Enschede. Op beide vestigingen kun je terecht voor het laten aanmeten, plaatsen en controleren van jouw beugel. Of je nu reeds volwassen bent of nog in je tienerjaren zit, bij Ortho Euregio maken ze voor jou een beugel op maat zodat jij na een poos weer breed kunt lachen. Deze orthodontist in Enschede en Hengelo vinden ze dat orthodontie veel meer is dan alleen tanden rechtzetten. Zo zijn ze bijvoorbeeld van mening dat het onnodig is om gezonde tanden te trekken om ruimte te maken voor de rest van je gebit. Als bij jouw eerste consult bij deze orthodontist in Enschede blijkt dat dat een probleem wordt dan kiezen ze er liever voor een speciale beugel te plaatsen. Op hun website staan meerdere foto’s van mensen die dit type beugel hebben gekregen, waardoor je een beeld krijgt van hoe het precies werkt. Sowieso kun je er diverse voor- en nafoto’s bekijken van mensen (van alle leeftijden) die een beugel hebben gedragen via deze orthodontist in Enschede of Hengelo. Als je nog twijfelt dan is dan zijn deze foto’s zeker iets wat je over de streep kan trekken. De resultaten zijn vaak nog mooier dan wat mensen hadden verwacht. Een mooie, rechte rij tanden doet zoveel meer voor je uiterlijk dan je voor mogelijk houdt, en met een beugel kun je dat realiseren. 

Waarom kiezen voor een beugel?

Bij deze orthodontist in Enschede en Hengelo merken ze dat er steeds vaker volwassenen een beugel nemen. De reden hiervoor is dat men steeds meer inziet dat het niet perse iets is dat je in je tienerjaren gedaan moet hebben, en het zelfs totaal geen schande is om als volwassene een beugel te nemen. Het ziet er inderdaad gedurende de draagtijd anders uit, je voelt je wellicht een beetje ongemakkelijk, maar het resultaat is het voor veel mensen meer dan waard. Bovendien is die stralende lach niet de enige reden dat veel volwassenen tegenwoordig voor een beugel kiezen. Je kunt namelijk met rechte tanden veel makkelijker kauwen (en dus eten) en het is bovendien makkelijker schoon te maken. Daardoor ontstaan er minder snel gaatjes, en dat is iets wat net zo goed voor volwassenen geldt. Als je kiest voor een beugel via deze orthodontist in Enschede of Hengelo dan ben je in ieder geval verzekerd van een hele persoonlijke service en een volledig op maat gemaakte beugel. Iedereen is immers anders, en een beugel is absoluut maatwerk. 

Infogesprek bij een orthodontist in Enschede

Als je nog niet zeker weet of je een beugel wilt kun je bij deze orthodontist in Enschede of Hengelo ook een informatief gesprek aanvragen. Daarin komen onder andere de volgende vragen aan de orde:

  • Wat is de reden dat je een beugel wilt?
  • Wat verwacht je van het eindresultaat?
  • Welk type beugel past het beste bij jouw gebit?
  • Wat gaat het ongeveer kosten?

Op al deze vragen zal de orthodontist in Enschede of Hengelo je zo goed mogelijk antwoord geven, zodat jij kunt beslissen of het iets voor je is en of je de stap gaat wagen. En doe je het toch liever niet? Dan betaal je helemaal niets!