Zoek niet langer naar goede makelaars in Amersfoort

Zoekt u een goed makelaarskantoor zodat u ruime keuze hebt uit meerdere makelaars? Is Amersfoort uw woonplaats of zoekt u juist naar makelaars in Amersfoort omdat u hier naartoe wilt verhuizen? Het is de tweede stad van de provincie Utrecht, net buiten de kern van Randstad. Een leuke plek om te wonen en te werken maar ook handig als u liever forenst dan in een drukke stad zoals Amsterdam of Rotterdam te wonen. Als u makelaars in Amersfoort zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op schoofmakelaardij.nl. Als u voor Margitte Schoof Makelaardij kiest dan krijgt u te maken met een van de beste makelaars in Amersfoort. Met een passie voor het vak kan ze voor u bemiddelen. Dat geldt voor de koop, verkoop en taxatie van woningen. U kunt op de website kijken wat de makelaardij op dit moment te koop aanbiedt. Ziet u iets dat uw interesse wekt? Kijk dan wanneer de kijkdagen zijn, maak een afspraak en kom langs zodat een van onze makelaars in Amersfoort u alle kamers van het huis kan laten zien. Vindt u de vraagprijs te duur? Dan willen we u graag helpen om er wat vanaf te krijgen. In deze tijden wilt u niet een dief van uw portemonnee zijn. Dat geldt tevens voor de verkoop van uw huis. Wist u dat we weer in tijden leven waarin het loont om uw koophuis te verkopen? De zware crisis uit 2008 lijkt gelukkig weer achter de rug!

Onze makelaars in Amersfoort helpen u graag in deze regio

Dat is dus goed nieuws voor mensen die hun huis graag voor meer dan de gekochte waarde willen verkopen. Amersfoort is een populaire stad dus het gaat u waarschijnlijk zeer eenvoudig lukken, zeker als u onze makelaars in Amersfoort inschakelt. Natuurlijk ligt het voor de hand dat het verkopen of kopen van een woning bij deze makelaars in Amersfoort centraal liggen. Dat is immers ons vak. Maar daarnaast bieden we tal van andere diensten aan:

  • Zo kunnen we uw huis taxeren. Dit kan geheel gratis gedaan worden door een van onze makelaars in Amersfoort. Dan weet u wat u letterlijk en figuurlijk in huis hebt en welk bedrag u aan potentiĆ«le kopers mag opgeven.
  • Wilt u graag uw tweede woning verhuren? Dan hebt u daar wellicht wat hulp bij nodig. Dit is namelijk een complexe aangelegenheid. De verhuurder en huurder hebben bepaalde plichten waaraan ze moeten voldoen. Hoe werkt deze huurbescherming? En hoe bepaalt u de huurprijs? Wederom zaken waar u we graag bij helpen.
  • Ten slotte kunt u ons ook om financieel advies vragen. Misschien twijfelt u over de hypotheek of de hypotheekverstrekker. We helpen u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing.

We zijn al jaren actief in de regio Eemland

Loopt u gerust eens bij ons kantoor naar binnen als u een algemeen kennismakingsgesprek wenst. Wilt u direct uw huis laten taxeren? Bel ons dan even tijdens kantooruren op of stuur een e-mail met daarin uw wensen. U hoort spoedig van ons zodat we u snel kunnen inplannen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het veranderende aanbod aan koopwoningen? Volg ons dan via de sociale media zoals Facebook, Twitter en Linked in. We vinden het belangrijk om u continu op de hoogte te houden van de stand van zaken. We zijn namelijk een transparante makelaardij. Hopelijk hebt u dat nadien ook zo ervaren en wilt u hier iets over kwijt. Laat in dat geval een review achter op onze website, dat kunnen we zeer waarderen. Lees meer….