Zoekt u trouwringen van wit goud?

Gaat u binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! U wilt vast en zeker in het wit trouwen, dat is wel zo mooi voor een bruid. Het enige dat dan meestal niet wit is, zijn de ringen. Als u daar verandering in wilt aanbrengen dan moet u toch echt eens op de website juwelierdetijd.nl kijken. Want u kunt bij ons namelijk trouwringen van wit goud kopen! Trouwringen van wit goud zijn gemaakt van het element goud gemengd met andere edelmetalen. Het is daardoor iets minder duur dan 24 karaats gouden trouwringen. Hoewel u het altijd zo duur kunt maken als u zelf wilt. Wist u bijvoorbeeld dat trouwringen van wit goud vermengd worden met palladium? En als u het laat afwerken met een laagje rhodium dan geeft het een prachtige glans. In onze ogen doet deze glans niet onder voor de welbekende gouden glans. Wilt u de trouwringen van wit goud graag met eigen ogen bekijken? Komt u dan eens langs bij Juwelier de Tijd in Doetinchem. U bent op afspraak van harte welkom. Het is wel zo verstandig dat u ons even een berichtje stuurt zodat u zeker weet dat we u direct kunnen helpen. Samen met één van onze medewerkers kunt u dan uw trouwringen van wit goud uitzoeken. We kunnen trouwringen van wit goud bestellen bij de beste producenten in Europa. Maar dat is nog lang niet alles want we kunnen ze ook zelf op maat maken.

Trouwringen van wit goud zijn zeer origineel

Elk mens heeft zo zijn opvattingen over het huwelijk. Is dit een grote wens van u zodat u uw liefde voor die ander voor altijd kunt laten vastleggen? Of trouwt u om hele andere redenen? Het maakt ons natuurlijk niets uit, zolang u maar gelukkig wordt met uw partner. Dankzij onze trouwringen van wit goud kunt u daadwerkelijk stralen, we noemen onze sieraden vaak de kers op de taart. Onze trouwringen van wit goud voldoen aan alle voorwaarden van de geaccepteerde legeringen dus u haalt kwaliteit in huis. We hebben u verteld over het laagje rhodium. Het is de bedoeling dat u dagelijks de trouwringen van wit goud draagt. Daarom kan het laagje beschadigt raken. U krijgt bij ons voor de rest van uw leven garantie op onze trouwringen van wit goud. Dus als uw laagje is versleten dan herstellen we deze schade kosteloos voor u. Dit doen wij door het eerst te polijsten en vervolgens te rhodineren.

Liever echt goud? Ook dan bent u bij juwelier de Tijd aan het juiste adres

Wat mag u allemaal van onze service verwachten als u bij Juwelier de Tijd trouwringen of andere juwelen en sieraden wilt kopen?

  • U kunt uw ringen gratis laten graveren. Zet er bijvoorbeeld de naam van uw geliefde in en de trouwdatum.
  • Ieder jaar kunt u bij ons uw sieraden professioneel laten reinigen. Tevens controleren we zettingen. En dat doen wij geheel gratis!
  • U bent gratis verzekerd tegen diefstal voor de eerste 3 jaar.
  • U kunt zelf uw ringen op maat laten maken. Dit kan geheel digitaal dus probeer het eens uit.

Hebt u nog vragen over onze producten of service? Kom dan eens bij ons langs. Ligt Doetinchem niet bepaald naast de deur? Dan staan wij ook digitaal voor u klaar. Schrijf ons een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws zoals nieuwe producten of kortingen? Volg ons dan via Facebook. Op YouTube en Google+ vindt u vele voorbeelden van ons werk. Wellicht interessant om te bekijken als u meer wilt weten over het smeden van ringen!