Administratiekantoor ZZP

Zoek jij een administratiekantoor dat ZZP boekhouding kan doen? Dat is logisch, want als freelancer heb je natuurlijk niet altijd zelf de tijd om hiermee aan de slag te gaan. Je hebt het vaak al druk genoeg als zelfstandige met allerlei andere zaken, zoals het uitvoeren van je werkzaamheden en het zoeken naar nieuwe klanten of opdrachtgevers. Dan ook nog moeten boekhouden, dat is vaak net even iets teveel. Je hebt daar vaak gewoonweg niet genoeg tijd voor en het kost je al snel veel tijd, omdat je eigenlijk te weinig kennis van zaken hebt. Door een administratiekantoor ZZP administratietaken over te laten nemen, houd jij zelf weer tijd over voor je eigenlijke werkzaamheden. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want dat was immers de reden dat jij voor jezelf begonnen was. Je startte niet een eigen bedrijf omdat je nu eenmaal zoveel zin had om een complete boekhouding bij te gaan houden. Het is voor de meeste ondernemers toch echt een kwestie van iets dat nu eenmaal moet, omdat de belastingdienst nu eenmaal je financiële zaken wil kunnen controleren. Door een administratiekantoor je ZZP boekhouding over te laten nemen, houd jij je aan de verplichtingen van de overheid wat betreft het bijhouden van een goede financiële administratie, zonder dat dit jouzelf veel tijd kost.

Bespaar met administratiekantoor ZZP

Je kunt dus veel tijd besparen door een administratiekantoor ZZP boekhoudtaken over te laten nemen en dat is eigenlijk al voldoende reden om dergelijke specialisten in te schakelen. Maar er is nog een reden om dit te doen en dat is het feit dat je ook financieel kunt besparen door professionals de boekhouding te laten doen. Hoe kan dit nu, het kost immers geld om professionals in te huren? Dat heeft te maken met het feit dat zij precies weten welke fiscale regels er allemaal zijn en welke voor jou van toepassing zijn. Een goed administratiekantoor op ZZP gebied kan dan ook ervoor zorgen dat jij niet meer belasting hoeft te betalen dan strikt noodzakelijk is. Op die manier houd je dus geld over! Zij kunnen ervoor zorgen dat je gebruik maakt van alle aftrekposten waar jij recht op hebt. Ook dat is dus zeker een reden om ervoor te kiezen om specialisten hiervoor in te schakelen. Wel is het dan van belang om te kiezen voor een administratiekantoor dat ZZP kennis in huis heeft. Sommige kantoren richten zich vooral op grote bedrijven en daarvoor gelden heel andere fiscale regelingen.

Gespecialiseerd in kleine ondernemingen

Je zoekt dus echt een specialist, een administratiekantoor ZZP en mkb. Je zoekt professionals die specifiek kennis hebben van kleine ondernemingen. Je zoekt iemand die je kan helpen bij alle voorkomende zaken. Als je gevestigd bent in de omgeving van Amstelveen, dan is Franks Hendriks een uitstekende keus! Dit kantoor kan niet alleen de volledige administratie of een deel daarvan van je overnemen, zij kunnen je ook helpen bij:

  • het opstellen van een ondernemingsplan
  • de salarisadministratie
  • advisering op basis van financiën

Jij hoeft hen alleen maar de nodige stukken aan te leveren en zij verwerken deze vervolgens. Doordat zij jou per mail op de hoogte houden, blijf jij zelf toch betrokken en goed geïnformeerd over jouw financiële situatie. Ze kunnen bij Frank Hendriks Administratiekantoor ZZP’ers en mkb’ers dus uitstekend van dienst zijn! De hierboven genoemde punten zijn bovendien slechts een paar voorbeelden van wat zij voor jou kunnen betekenen, op hun site Administratie-Amstelveen.nl vind je nog veel meer informatie over wat zij allemaal voor jou kunnen betekenen. Zoek jij een administratiekantoor ZZP, dan zijn dit dus uitstekende specialisten om voor te kiezen!