Leuke oorbellen voor meisje bestelt u in onze online webwinkel

Wilt u graag iets leuks kopen voor uw dochtertje? Wat dacht u dan van oorbellen? Elk meisje is hier namelijk verzot op. Bij lotjeslokjes.nl kunt u namelijk prachtige oorbellen bestellen. Meisje gekregen? Dan kunt u niet vroeg genoeg beginnen met sieraden. Wist u dat het in de zuidelijke landen bij de geboorte standaard is om uw dochter van gaatjes in haar oren te voorzien? Dat vinden we in Nederland nogal vreemd, we laten die keuze aan haar zelf over. Daarom kunt u de oorbellen voor meisje bij ons bestellen en cadeau geven wanneer ze een leeftijd heeft bepaald waarop ze zelf kan kiezen wat ze aantrekt en opdoet qua kleding en sieraden. Wij van Lotjes Lokjes zijn het daar mee eens en hopen dat u samen met haar eens op onze webshop kijkt als ze vraagt naar leuke en originele oorbellen. Het meisje zal er vast en zeker geen genoeg van krijgen dus onthoudt goed wat ze zegt, u wilt niet per ongeluk het verkeerde setje bestellen. Doet u dat per ongeluk wel? Dan is er nog geen man overboord want wij geven u op alle bestellingen maar liefst 14 dagen retourrecht. Bevalt het dus niet, dan stuurt u het vrijblijvend terug en dan storten we het aankoopbedrag terug of kunt u het omruilen voor de juiste oorbellen. Uw meisje zal er in ieder geval blij van worden want onze unieke designs doen het eigenlijk altijd heel erg goed.

Originele en unieke oorbellen voor meisje en vrouwen

Wij maken aldus vele sieraden, doorgaans van 925 Sterling zilver, afgewerkt met zirkonia steentjes en/of prachtige emaille. Zo zijn er sieraden voor eenieder te vinden. Wat wij nog meer verkopen naast al deze oorbellen? Uw meisje kan haar hart ophalen want we hebben onze artikelen handig per categorie ingedeeld. En wel in de volgende categorie├źn:

  • Haarspeldjes en haarstrikken, leuke voor een chique aangelegenheid,
  • Maar ook haarbandjes, haarbloemen en haarelastieken,
  • Vele kindersieraden waaronder de al zo vaak genoemde oorbellen. Ieder meisje zal hier iets tussen kunnen vinden want we verkopen daarnaast ook ringen, armbandjes en kettingen.
  • En nog veel meer: van accessoires tot een categorie met de laatste mode en natuurlijk een handige sale pagina die u niet wilt missen.

Vergeet u niet om de website te bookmarken? Want we voegen regelmatig nieuwe producten toe en daarnaast vindt u er regelmatig scherpe aanbiedingen die u beslist niet wilt missen. Een bestelling plaatsen is in de toekomst nog eenvoudiger als u ervoor kiest om een account aan te maken. Want de oorbellen voor meisje of andere producten kunt u opslaan in een verlanglijstje. Als u terugkomt, logt u in zonder al uw contact- en adresgegevens telkens in te hoeven vullen en betaalt u direct via iDEAL of uw credit card. Laat het vervolgens maar aan ons over om de bestelling spoedig te verzenden. We streven ernaar om alles binnen 2 werkdagen te versturen.

Kijk ook eens bij onze overige artikelen

Hebt u nog enkele vragen, bijvoorbeeld over het bestellen, het materiaal of onze werkwijze? Klim dan in de pen en stuur ons een e-mail. Natuurlijk kunt u tijdens kantooruren ook even met ons bellen. We horen graag wanneer u specifieke wensen hebt. Of beter gezegd: als uw dochter een bijzondere wens heeft want we maken onze producten graag op maat. Wellicht is het idee zo goed dat we besluiten om het op te nemen on ons standaardassortiment. Vergeet u ten slotte niet om onze service te beoordelen op de website? Op dit moment hebben we een 9,4 als gemiddelde! Lees meer…