Beheer uw personeelsadministratie eenvoudig online

De personeelsadministratie bijhouden dan een hele klus zijn voor u en uw medewerkers. Daarom biedt DifferentLab B.V. nu met het PersoneelsSysteem de oplossing: alle personeelsadministratie online beheren met een eenvoudig programma. Hiermee kunt u niet alleen de arbeidscontracten bijhouden, maar ook de vakantie-uren, plus- en minuren en wijzigingen in contracten en vakantietegoeden bijhouden. Alle gegevens zijn daardoor binnen handbereik, doordat ze op een centrale plek staan in het systeem. Daarnaast zijn wijzigingen altijd snel doorgevoerd of gecorrigeerd. Ontdek het gemak van een online personeelsadministratie nu zelf door een gratis proefperiode te nemen op het PersoneelsSysteem. Na de proefperiode kunt u gemakkelijk uw licentie bijkopen zodat u uw werkzaamheden door kunt zetten. Alle personeelsadministratie was nog nooit zo snel geregeld. Zo houdt u meer tijd over voor wat er echt toe doet: het bedrijf laten groeien en zo goed mogelijk op de kaart zetten voor de buitenwereld.

Bespaar uzelf werk met online personeelsadministratie

PersoneelsSysteem is een online applicatie waarmee een personeelsplanning gemaakt kan worden, het aantal gewerkte uren overzichtelijk staan en waar de personeelsadministratie in gedaan kan worden. De personeelsadministratie bestaat uit een hoop werk. Door alles in een systeem te hebben staan, heeft u de volgende zaken altijd binnen handbereik:

  • Personeelslijsten. Zo staan alle medewerkers in een lijst met naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres.
  • Contractbeheer. U kunt alle contracten van uw medewerkers snel beheren, door in te stellen hoe vakantie uren opgebouwd moeten worden, wanneer salarissen uitbetaald worden, etc.
  • Bestand beheer. U kunt eenvoudig alle documenten aan uw medewerkers koppelen. Denk daarbij aan identiteitskaarten en verslagen van een beoordelingsgesprek.

Daarnaast is het handig bij de personeelsadministratie van PersoneelsSysteem om alle plus- en minuren in een overzicht te hebben. Deze zijn per week zichtbaar en kunnen door middel van een rapportagetool op dagniveau bekeken worden. Het aanbrengen van wijzigingen en correcties is daarmee ook een stuk handiger geworden. Om het allemaal nog net wat uitgebreider te maken, kunt u door het PersoneelsSysteem ook berichten naar alle medewerkers laten verzenden. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn of haar gewerkte uren. Daarnaast is het systeem eenvoudig in te zien via een App op uw telefoon, doordat  het systeem vanuit de Cloud werkt. Berichten, loonstroken en al het andere dat komt kijken bij de personeelsadministratie is zo in een oogopslag duidelijk voor iedereen. Wat het niet alleen handig maakt voor bedrijven met een kantoorpand, maar ook als het bedrijf verspreid is over meerdere vestigingen. Kortom: Het is voor u als werkgever en zeker ook voor uw werknemers een goede stap om te maken. Iedereen weet waar hij of zij aan toe is en daarnaast kunnen er geen fouten meer optreden door handmatig doorvoeren van de administratie.

Wij weten wat er speelt in de wereld van administratie

DifferentLab B.V. weet als geen ander wat er nodig is om de personeelsadministratie overzichtelijk te maken. Met de webdienst PersoneelsSysteem is DifferentLab B.V. toonaangevend op de zakelijke markt. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van online software ontwikkeling en gebruiksvriendelijke web-services door onze eigen ervaringen binnen verschillende branches. Daarom besloten wij PersoneelsSysteem op te zetten om het voor ieder bedrijf makkelijker te maken en alle administratie kloppend te houden. Er kan namelijk nog wel eens wat misgaan als alles handmatig in een excel ingevoerd moet worden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen. Kijk dan op personeelssysteem.nl of neem contact op middels de contactgegevens op de website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van passend advies te voorzien.