Boerderij verkopen? Boerderijmakelaar staat voor je klaar!

Woon je op dit moment in een woonboerderij of heb je een landhuis in je bezit en wil je deze graag verkopen? Dan ben je in goede handen bij Boerderijmakelaar. Een gemotiveerd team dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in het kopen en verkopen van (woon)boerderijen. Bij ons bepaal je helemaal zelf welke diensten je wilt afnemen, zodat je zorgeloos jouw boerderij of landhuis of buienwoning kunt verkopen. Bovendien rekenen wij geen verkoopcourtage! Elke dienst heeft een eigen vaste prijs. Hierdoor betaal je enkel een realistische prijs voor de diensten die je graag wenst af te nemen bij ons.

Boerderij verkopen

Als je de mogelijkheden aan het verkennen bent voor de verkoop van jouw boerderij, landhuis of buitenwoning dan wil je dat dit allereerst goed gebeurd. Het begint daarom bij advies. Boerderijmakelaar gaat met jou om tafel om te horen waarom je graag wilt verhuizen en welk pand(en) je daarbij wilt verkopen. Misschien kunnen jouw dromen wel verwezenlijkt worden met een rood voor rood regeling? Daarbij werken wij geheel persoonsgericht. Jouw wensen staan bij ons voorop. Met onze jarenlange ervaring kan jou dat al gauw duizenden euro’s schelen. Wij houden namelijk rekening met uitgebreide aspecten die cruciaal kunnen zijn voor de verkoop van jouw boerderij. Kunnen wij daarbij geen goede verkoper vinden voor jouw boerderij? Dan hoef je ons niets te betalen. Wij werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Daarbij gaan wij altijd voor het beste resultaat. Jouw toekomstperspectief staat hierbij hoog in het vaandel. Aangezien wij ruimtelijke specialist zijn, denken we graag met je mee en adviseren wij jou verder, zonder enkele verplichtingen hieraan te verbinden. Bij jou aan de keukentafel maken we daarom graag kennis om meer te horen over de verkoop.

Zekerheid bij verkoop (woon)boerderij

Heb je gekozen voor de verkoop van jouw boerderij? Dan wil je verzekerd zijn van een goed verkoopcontract. Bij Boerderijmakelaar hoef je jou geen zorgen te maken. Wij zijn juridisch uitgebreid op de hoogte van diverse regelingen en koopclausules, waardoor wij jou graag begeleiden met het opstellen van een contract bij verkoop. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van boerderijen, staan wij graag voor jou klaar. Zekerheid gaat ten slotte boven een goede nachtrust.
Wat als er verborgen gebreken aan het daglicht komen? Verborgen gebreken zijn problemen aan de boerderij, die na tekening van de koopovereenkomst ter sprake komen. Dit zijn vaak flinke kostenposten die de verkoop ongedaan maken of om een prijsvermindering vragen. Voorkom deze situaties door vooraf een bouwkundige keuring uit te laten voeren en neem extra voorwaarden op in de verkoopovereenkomst die mogelijke aansprakelijkheid vastleggen.

Voordelen Boerderijmakelaar bij verkoop (woon)boerderij, landhuis of buitenwoning:

  • Ervaren specialisten (woon)boerderijen, landhuizen en buitenwoningen
  • Deskundige en doortastende adviezen 
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Voorkom veelgemaakte fouten
  • Voor een betrouwbare verkoopovereenkomst
  • Op de hoogte van alle actuele wetten en regelgeving
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Uitgebreid netwerk
  • Betaal geen verkoopcourtage maar per afgenomen dienst

Wil je graag jouw woonboerderij, landhuis of buitenwoning zorgeloos verkopen? Neem dan contact op met Boerderijmakelaar. Met fantastische resultaten, een persoonlijke aanpak en betrokkenheid, staan wij graag voor jou klaar. Bekijk onze website voor meer informatie en referenties: noaber.nu of neem gelijk contact op voor vrijblijvend advies of het inplannen van een kennismakingsgesprek.