Opzoek naar vergadermeubilair? Shiraz Office Furniture is uw expert!

Bent u opzoek naar nieuw vergadermeubilair? Dan bent u in goede handen bij shiraz Office Furniture. Met ruim  10.000 kantoren en vergaderruimtes die door ons zijn ingericht, helpen wij u graag verder met betrouwbare en duurzame vergadermeubilair. Ons team ontwerpt vergaderruimtes geheel naar wens. Afhankelijk van het doel van de ruimte, passen wij het meubilair aan. Het gaat vaak om een afgesloten ruimte waar privĂ© gesprekken worden gevoerd en/of belangrijke besprekingen. shiraz levert voor u passend vergadermeubilair in uw gewenste stijl, uitstraling, kleuren en de prijsklasse. Bekijk onze website voor de uitgebreide mogelijkheden en diverse voorbeelden of neem gelijk contact met ons op voor meer informatie.

Vergadermeubilair aanschaffen bij shiraz

Wilt u graag uw vergaderruimte opnieuw inrichten, is uw vergadermeubilair toe aan vervanging of heeft u een nieuw pand om in te richten? Ons team staat dan graag voor u klaar. Met alweer twintig jaar ervaring en duizenden kantoren die wij hebben mogen inrichten, staan wij u graag vol enthousiasme en motivatie bij. Wellicht wilt u uw hele vergaderruimte opnieuw inrichten? Bij ons krijgt u altijd een gratis 2D en 3D ontwerp mee met passende mogelijkheden, geheel bij uw wens, bedrijf en smaak. Op deze wijze kunt u gelijk ervaren, hoe het nieuwe vergadermeubilair zal ‘aanvoelen’ in de ruimte. In onze grote showroom van ruim 1000 m2 vindt u diverse voorbeelden en mogelijkheden. Wilt u juist een heel clean concept met strakke meubels in lichte kleuren en weinig poespas? Of kiest u voor een wat meer informelere sfeer met moderne statafels of bar-werk gedeeltes en chique krukken en stoelen om plaats te nemen? Het is allemaal mogelijk. Wij werken de mogelijkheden van a tot z uit. Denk aan werkplekken, vergadertafels, stoelen, presentatiemiddelen en kabelmanagement. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers in een prettige omgeving vergaderen met passend – of zelfs op maat gemaakt – vergadermeubilair.

Kantoormeubilair aanschaffen

Stap 1. Bekijk ons uitgebreide assortiment vergadermeubilair online. shiraz biedt u eindeloos veel mogelijkheden, aangezien wij bij vooraanstaande Europese bedrijven topkwaliteit aan vergaderstoelen en tafels bestellen, waarbij op maat gemaakte oplossingen onze specialiteit is. Voor maatwerk gaan we namelijk in overleg met de fabrikant en bespreken wij met u het ontwerp, zodat het beste wordt geproduceerd, speciaal voor u!
Stap 2. Bezoek onze grote showroom in Dordrecht, gevestigd naast de A16. U vindt er kwaliteitsmeubilair in allerlei modellen, maten en kleuren. Wij inspireren u graag over diverse opstellingen en inrichtingen. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, gaan wij met u de mogelijkheden bespreken. Een afspraak maken is niet nodig, maar altijd handig om vooraf te maken. Stapsgewijs gaan wij gezamenlijk uw nieuwe vergadermeubilair samenstellen.
Stap 3. Het inrichten van een vergaderruimte wordt vaak moeilijk gevonden, omdat er veel punten zijn om rekening mee te houden. Denk aan de vorm van de tafel, de afmetingen, hoeveel mensen er aan een tafel moeten kunnen zitten, welke afstanden en dan nog de kleuren en de indeling. Wij adviseren u daarom graag vrijblijvend over de mogelijkheden. In ons geavanceerde programma geven wij u direct de mogelijkheid om te ervaren hoe uw vergaderruimte eruit komt te zien. Het wordt in 3D weergegeven en kan aangepast worden naar wens. De tekeningen krijgt u digitaal mee om ze eventueel nader te bespreken. Advies op locatie is uiteraard altijd mogelijk!

Kies voor shiraz vergadermeubilair:

 • Design voor elk gewenst budget
 • Maatwerk oplossingen mogelijk
 • Toonaangevende en Europese leveranciers
 • Bekende merken
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Meubilair blijft jaren leverbaar
 • Ruim twintig jaar ervaring
 • Grote showroom van 1000 m2
 • Gratis advies
 • Vrijblijvende offerte inclusief 2D en 3D tekening
 • Professioneel montageteam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoorruimte? Neem dan contact op met ons, bezoek onze website: shiraz.nl voor meer informatie of kom langs bij onze showroom in Dordrecht. Wij staan voor u klaar.