Auto importeren? ZorgeloosImporteren voor betrouwbaar importeren en meer zekerheid!

Zorgeloos importeren, zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft. Wij importeren voor u gewenste auto’s tegen een zo’n scherp mogelijk bpm tarief. Kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons voorop. Met onze unieke importeer wijze, staan wij graag voor u klaar om uw volgende auto op te halen uit buitenland. Sinds 1963 staan wij voor u klaar. Met jaren ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten bij het importeren van auto’s. Wilt u ook zorgeloos uw auto laten importeren? Kies dan voor zorgeloosimporteren.

Auto importeren

Wij van zorgeloosimporteren ontzorgen u geheel als het gaat om uw auto importeren uit het buitenland. Dat betekent dat onze service bestaat uit het verzorgen van de onderhandeling, beoordelen van de betrouwbaarheid van het autobedrijf en op basis van de eerste gegevens uw auto. Onze goed opgeleide chauffeurs met jarenlange ervaring controleren daarnaast bij het ophalen van de auto’s of er eventuele problemen, mankementen of onjuistheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan opties die ontbreken of schade die niet is genoemd. Met onze specialistische autokennis bent u verzekerd van een veiligere aankoop. Mocht zich toch problemen voortdoen bij het importeren van uw auto, dan gaan wij met u in overleg. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om uw huidige auto van u over te kopen. Daarmee onderscheiden wij ons van andere autobedrijven en -importeurs. De bpm wordt uiteraard zo gunstig mogelijk voor u berekend, waarbij alles gaat op basis van open calculatie. Uw toekomstige auto importeren met onze uitgebreide service kost u €1.190 euro inclusief btw, zodat u zorgeloos kunt importeren en binnenkort kunt profiteren van uw nieuwe auto. 

Transporteren bij importeren

Transport van uw nieuwe auto verloopt geheel op basis van een allrisk verzekering. Dit begint bij afname in het buitenland tot de aflevering van uw auto. Dit is een groot onderscheid met onze concurrenten en hiervoor hebben wij bewust gekozen. Onze unieke werkwijze start met een treinreis naar de garage waar uw toekomstige auto staat te wachten. Nadat wij de verkoop hebben rond gemaakt, rijden wij hem voor u terug. Mochten er storingen verschijnen, dan brengen wij de auto gelijk terug. De meeste importeurs kiezen ervoor om importauto’s op aanhangers te verplaatsen. Wij rijden bewust zelf met uw auto, zodat er bij eventuele problemen, direct actie kan worden ondernomen. Daarbij rijden wij op allrisk verzekerde handelaarsnummers (kentekenplaten). Hierdoor heeft u veel meer zekerheid bij het importeren, want andere importeurs gebruiken slechts maximaal WA verzekerde kentekenplaten. U hoeft bovendien niet vooruit te betalen. U bent bij ons verzekerd van zorgeloos importeren op basis van meer dan 60 jaar ervaring in de Automotive branche. Het importeren uit Duitsland kent voor ons geen geheimen, daar wij al ruim 15 jaar ervaring hebben opgebouwd. Het scheelt u een hoop zorgen, werkzaamheden, tijd en veelal ook geld, want zelf importeren zonder alle informatie en gegevens ervoor te hebben, is vele malen duurder. Wij staan graag voor u klaar.

Kies voor zorgeloosimporteren:

 • Allrisk transport
 • Rijden persoonlijk terug om eventuele storingen te ontdekken
 • Onderhandelingen worden voor u gedaan
 • Autogarage wordt voor u gecontroleerd
 • Auto wordt nader geïnspecteerd
 • Bespaar op importeer kosten
 • Jarenlange ervaring
 • 30-40% goedkoper dan Nederlandse prijzen
 • Groter aanbod aan kwaliteit occasions
 • Diesels interessant geprijsd
 • De kilometerstanden zijn vaak lager dan bij Nederlandse occasions
 • Exacte bpm berekening binnen 10 minuten

Wilt u een auto importeren? Neem dan contact op met ons van zorgeloosimporteren. U bent verzekerd van een betrouwbare en vriendelijke partner, die graag voor uw toekomstige auto klaarstaat. Bekijk onze website voor meer informatie: zorgeloosimporteren.nl of neem gelijk contact op met onze vriendelijke team.