De juiste zilverprijs

De juiste zilverprijsBij de aankoop van zilver wilt u zeker zijn dat de zilverprijs juist is. Er zijn veel aanbieders van zilver en dan is het belangrijk om de zilverprijs per gewicht te vergelijken. De website silver-fund.be toont de huidige zilverprijs per dag en maakt daarbij onderscheid in prijzen bij

  • Kilogrammen
  • Ounces
  • Grammen

De prijs op de website van Silver Fund is daarop ingestoken dat deze altijd actueel is op een aantal minuten nauwkeurig, gemeten in lokale tijd. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de website te allen tijde de meest actuele zilverprijs toont.

De zilverprijs bij de aankoop van zilver

Of u nu fysiek zilver wilt kopen of online, laat u altijd goed informeren. Zilver is, net als alle andere edelmetalen, beperkt beschikbaar en fluctueert in waarde, waarbij de stijging in het algemeen meer doorzet dan een daling. Zilver is daarmee een waardevast materiaal en een stabiel object om in te investeren en mee te beleggen. De vraag naar zilver zal immers altijd blijven stijgen, vandaar dat op de lange termijn investeren in edelmetalen een goede keuze is. Silver Fund toont op haar website veel informatie over de aanschaf van zilveren munten en ook over zilveren baren. Want ook zilver is als baren beschikbaar. Bij goud is het kopen van baren interessant, echter betaald men bij zilver, in tegenstelling tot goud, 21% btw over de baren. Dit zorgt voor een veel hogere zilverprijs per gewicht dan wanneer men bijvoorbeeld zilver koopt in bewerkte vorm, zoals bij munten. Dit is de reden waarom zilveren munten interessant zijn. Het btw-percentage wordt daarbij namelijk enkel over de marge berekend. Dit scheelt aanzienlijk in de zilverprijs, vandaar ook dat het advies wordt gegeven om zilveren munten aan te schaffen.

Investeren in zilver

Zilver is een goed metaal om in te investeren voor de lange termijn. De laatste jaren heeft het investeren in zilver dan ook aan populariteit gewonnen, waarbij veel investeerders ervoor kiezen om hun geld te investeren in fysieke munten van zilver. Dit levert meer rendement op dan het geld eenvoudig op een spaarbankrekening te zetten. Hiermee wordt kapitaal veilig gesteld. Silver Fund biedt op haar website www.silver-fund.be munten aan die speciaal zijn ontworpen voor het investeren in munten. De zilverprijs wordt hierbij berekend aan de hand van het gewicht van de munt en het ontwerp van de munt kan daardoor de prijs per munt iets beïnvloeden, omdat in de éne munt net iets meer zilver is verwerkt dan in de andere munt. Daarbij kunt u kiezen voor diverse ontwerpen van munten, waarbij Silver Fund ervoor heeft gekozen om enkel de meest interessante investeringsmunten aan te bieden tegen de best mogelijke prijs en exclusieve verzamelmunten achterwege te laten. Ook hierdoor bent u ervan verzekerd dat u via Silver Fund altijd een munt koopt met de waarde van het zilver dat voor de munt is gebruikt. In de webshop kunt u eenvoudig uw munten vinden uitkiezen en aanschaffen. U heeft hierbij een brede keuze uit zilveren beleggingsmunten die met de huidige zilverprijs exclusief btw worden aangeboden en munten van diverse nationaliteiten uitbeelden. Er zijn lichte munten, waarvan u er meerdere kunt aanschaffen om een collectie op te bouwen, maar er zijn ook zwaardere munten van 1 kilogram. Ook deze munten kunnen een speciaal thema bevatten. Kortom, bent u een beginnende investeerder in zilver of heeft u al jaren een groeiende collectie, bij Silver Fund vindt u altijd alle informatie die u nodig heeft om tegen de meest voordelige zilverprijs uw zilver aan te schaffen. Met een ruime keuze en goede service bent u hier gegarandeerd het beste af.

Lees meer…