Deze tuinarchitect uit Utrecht heeft een prachtige tuin voor ons ontworpen

Onze tuin was ons jarenlang een doorn in het oog. Wat ooit begonnen was als een wilde tuin, was in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote wildernis die je met geen enkele mogelijkheid nog een tuin kon noemen. Het onkruid stond bijna tot aan onze dakgoot en het was ook bijna niet meer mogelijk om zonder kleerscheuren bij onze fietsenschuur te komen. Dat schreeuwde dus om verandering en wij hebben daarom gekeken of wij een tuinarchitect in Utrecht konden vinden die ons goed van dienst kon zijn. Wij hadden namelijk onze tuin de vorige keer zelf ontworpen en dit was uitgelopen een catastrofe. Vandaar dat wij nu graag zaken wilden gaan doen met een ervaren tuinarchitect in Utrecht. Wij hadden weinig eisen, wij wilden ons graag laten verrassen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een tuinarchitect in Utrecht met een goede reputatie. Wij kwamen al heel snel terecht bij VeenBoerTuinarchitect en dit kantoor heeft ons heel goed weten te helpen. Wij hebben gevraagd of wij een keer bij deze tuinarchitect in Utrecht langs zouden mogen komen om de mogelijkheden te bespreken. Dat was geen enkel probleem en een paar dagen later zaten wij al bij deze tuinarchitect in Utrecht op zijn kantoor. Wij hebben toen te kennen gegeven wat wij graag wilden en hij heeft toen meteen een aantal schetsen gemaakt. Hij wilde onze tuin ook graag een keer komen bekijken en wij hebben hem daarom uitgenodigd om een keer te komen kijken. Dat was heel nuttig want zo kon hij schetsen maken, zien waar de zon opkwam en een aantal foto’s maken van hoe de situatie er momenteel uitzag. Vervolgens is deze man aan het werk gegaan en al heel snel hadden wij een prachtig ontwerp voor ons liggen. Dit was dan ook de reden dat wij heel graag met dit kantoor wilden samenwerken.

Deze tuinarchitect in Utrecht heeft een prachtig resultaat neergezet

Toen wij eenmaal onze tuin door deze tuinarchitect in Utrecht hadden laten ontwerpen, hebben wij gevraagd of hij een bedrijf wist dat onze tuin ook kon aanleggen. Dat wisten ze en zo konden wij niet alleen een heel mooi ontwerp van deze tuinarchitect in Utrecht tegemoet zien, maar ook de uitvoering in kannen en kruiken brengen. Wij hebben de samenwerking dan ook als heel prettig ervaren en wij hebben inmiddels een heel mooie tuin. Deze tuinarchitect in Utrecht heeft er echt iets heel moois van weten te maken. Het fijne is ook dat hij dit voor een heel goede prijs heeft gedaan. Omdat wij iedereen een dergelijke goede tuinarchitect in Utrecht bieden, ben ik even in de pen geklommen omdat ik echt onder de indruk ben van het werk van deze tuinarchitect in Utrecht. Hij heeft namelijk voor een heel goede prijs een goede tuin gemaakt, rekening gehouden met al onze wensen en bovendien heeft hij alles betaalbaar gehouden qua uitvoering. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Wij zouden het niet weten. Kijk daarom ook een keer op VeenboerTuinarchitectuur.nl.

Onze tuin is een parel geworden

Als u momenteel onze tuin zou kunnen zien, dan zou u zien hoe mooi het eindresultaat is geworden. Wij genieten nog iedere dag van onze tuin, ondanks dat het nu al behoorlijk winter is. Onze wildernis is een parel geworden. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden over onze tuin
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen
  • wij genieten nog iedere dag van onze tuin

Kijk voor meer informatie even op de site van dit kantoor.