Een lang led strip profiel gevonden bij LedprofielKoning

Het heeft een tijd geduurd, maar uiteindelijk heb ik een lang led strip profiel gevonden op de website ledprofielkoning.nl. Ik ben al best lang op zoek geweest naar een goede lang led strip profiel en dat komt omdat ik in mijn huis bij de verbouwing onder andere de hal onder handen heb genomen. Onze hal is een lange gang, waarbij ik de ruimte compleet gestript heb. Ik wilde een mooie nieuwe vloer. De muren zijn heel mooi en strak bewerkt en het plafond is compleet opnieuw gedaan. Wat er zo mooi is aan onze hal is dat er geen schakelaars of stroompunten zijn, maar dat we instinctief licht hebben kunnen aanbrengen. Dit is verlichting dat reageert met sensoren op de beging in de ruimte. Wanneer de deur geopend wordt begint het licht op strategische plekken te branden, waardoor de ruimte heel mooi en sfeervol verlicht is en het licht daarnaast ook functioneel is. Bijvoorbeeld wanneer ’s avonds iemand naar het toilet moet. De verlichting leidt de weg en zorgt ervoor dat alle elementen in deze ruimte goed tot zijn recht komen. Nu heb ik dit niet alleen in de gang aangebracht, maar de gang is wel de langste ruimte waar ik dit heb aangebracht en daar had ik een lang led strip profiel voor nodig.

Mijn zoektocht naar de juiste lange led strip profiel

Het heeft even geduurd voor ik de lang led strip profiel had gevonden die ik zocht. Ik heb me daar eerlijk gezegd ook van te voren niet echt mee bezig gehouden toen ik met de verbouwing begon. Ik dacht dat ik bij de plaatselijke bouwmarkt wel voor een lang led strip profiel zou kunnen slagen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ik heb toen een paar website bekeken en kwam uiteindelijk op de website van LedprofielKoning de lang led strip profiel tegen die ik zocht. Hier was ik wel van gecharmeerd, want deze leg strip profielen zijn:

  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Kunnen ingebouwd worden
  • Zijn eenvoudig te installeren
  • Zijn er ook als hoekprofielen

De lang led strip profiel die ik zocht was maar liefst vier meter lang. Onze gang beslaat bijna de hele lengte van ons huis en omdat ik zoveel mogelijk ononderbroken wilde werken, heb ik met dit lang led strip profiel precies het effect kunnen creëren dat ik wilde. Wat op de website staat klopt inderdaad. De led strip profielen zijn heel eenvoudig in te bouwen en geven een prachtig effect. Ze zijn zeer multifunctioneel en uiteindelijk heb ik ze op veel meer plaatsen aangebracht dan ik aanvankelijk van plan was. Ik heb naast een lang led strip profiel voor de gang ook led strip profielen gebruikt voor de trap, voor de keuken en de badkamer en ook op de overloop heb ik het zelfde effect gecreëerd als ik in de gang heb gedaan. Het instinctieve principe dat ik voor de verlichting heb gebruikt in de gang is daarmee ook teruggekomen in bijvoorbeeld het toilet, waarbij je als bezoeker niet meer het licht hoeft aan te doen voor je naar binnen stapt.

Een zeer betaalbare lichtoplossing

Wat zo prettig is aan de led strip profielen van LedprofielKoning is dat ze heel betaalbaar zijn en dat je er zoveel mogelijkheden mee hebt. Door deze manier van het aanbrengen van licht in een ruimte komt vrijwel alles veel weldadiger over. Het maakt van een gewone ruimte opeens een ruimte met oog voor design. Wij hebben gewoon een rijtjeswoning, maar wanneer je bij ons binnenstapt is het net alsof je in een architectonisch gebouwde villa binnenkomt. Dat is mede dankzij de led strip profielen.