Een nieuwe leverancier voor verpakkingsmateriaal

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een nieuwe leverancier voor verpakkingsmateriaal. We werkten al een paar jaar samen met een andere leverancier, maar deze leverancier kon niet al ons verpakkingsmateriaal leveren. We zijn de laatste paar maanden bezig met een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment en geven de voorkeur om met een leverancier voor verpakkingsmateriaal te werken. Wij willen namelijk verpakkingsmateriaal dat op elkaar aansluit en de zelfde vormgeving heeft. Wanneer klanten dan artikelen van ons kopen, dan zien ze dat al de verpakkingen goed op elkaar aansluiten. Het karton heeft dezelfde dikte, er worden dezelfde kleuren gebruikt en alles heeft de zelfde stijl. We hebben dat een tijdje geprobeerd met verschillende leveranciers, maar waren daar niet helemaal tevreden over. Misschien dat klanten de verschillen bijna niet zagen, maar wij vonden het erg slordig. Nu we ook nog bezig zijn met nieuwe artikelen, wilden we het in een keer goed aanpakken en een leverancier gebruiken die al de verpakkingen kon regelen.

Online nieuwe leverancier verpakkingsmateriaal gevonden

Voor de nieuwe leverancier verpakkingsmateriaal hadden we een aantal eisen. We wilden graag een leverancier die goede kwaliteit kan leveren, verschillende kleuren kan printen op de verpakking en verpakkingen heeft voor al onze artikelen. We verkopen een paar jaar maaltijdshakes en maaltijdvervangers, maar dit kon altijd verpakt worden in normaal karton. Deze artikelen zijn lang houdbaar en hoeven niet gekoeld te worden. Klanten kunnen zelf hun pakket samenstellen en krijgen korting wanneer ze grotere pakketten bestellen. We hebben een aantal basispakketten, deze worden het meeste gekocht. Vaak bestellen klanten hier nog een aantal losse artikelen bij om hun bestelling compleet te maken. We gebruiken vier verschillende maten voor de dozen en gebruiken opvulmateriaal op de gaten op te vullen. Zo kunnen artikelen in de doos niet verschuiven en beschadigen. We zijn nu bezig met producten die gekoeld moeten worden. We willen namelijk verse artikelen leveren aan klanten. Deze artikelen sluiten aan op de maaltijdshakes en maaltijdvervangers. We weten dat veel klanten onze producten combineren met vers eten en daar zijn ze ook voor gemaakt. We wilden klanten helpen om ook gezonde keuzes te maken bij hun verse eten, waardoor we deze artikelen ook gaan leveren. Ze krijgen hier recepten bij en alle benodigde artikelen. Online zochten we naar een nieuwe leverancier voor verpakkingsmateriaal die aan onze eisen kon voldoen. We hadden een aantal leveranciers gevonden en vroegen ze om samples te sturen. Wierdense Verpakkingen, die we gevonden hadden via wierdenseverpakkingen.nl, kwam als beste naar voren. Deze leverancier voor verpakkingsmateriaal voldeed aan al onze eisen en kon de verpakking goedkoop leveren. De voorbeelden van de samples zagen er goed uit en sloten goed aan bij onze wensen.  

Verpakkingen aangepast

Samen met Wierdense Verpakkingen hebben we onze verpakkingen aangepast, zodat alles een stijl heeft en geschikt is voor onze producten. We moesten een aantal kleine aanpassingen maken, maar dit was geen probleem. De nieuwe artikelen kunnen over een aantal weken geleverd worden en we zijn nu bezig met de laatste testen. We hebben nu zes verschillende maten verpakkingen en dit gedeelte is nu klaar. De samenwerking met deze leverancier voor verpakkingsmateriaal was erg prettig. Als we zien dat we in de toekomst andere verpakkingen nodig hebben, dan kunnen ze ons hier ook mee helpen. Wierdense Verpakkingen is onze leverancier voor verpakkingsmateriaal

  • Ze hebben een groot assortiment aan verschillende soorten verpakkingsmateriaal
  • Al het materiaal dat wij nodig hebben kunnen we via deze leverancier bestellen
  • Ze hebben verpakkingsmateriaal voor verse artikelen
  • Ze hadden de beste prijs voor de artikelen die wij nodig hadden