Een nieuw naambord voor de voordeur

Ongeveer vier maanden geleden verhuisden mijn vrouw en ik naar ons nieuwe huis. We hadden bijna twintig jaar lang in ons vorige huis gewoond, daarom moeten we nog een beetje wennen aan het nieuwe huis. We woonden altijd erg fijn in het oude huis, het stond in een erg leuke buurt in een klein stadje. We hadden fijne buren en hadden leuk contact met veel mensen in de buurt. Toch wilden we graag verhuizen naar ons nieuwe huis. Dit huis was vroeger van de ouders van mijn vrouw en zij had het geërfd toen haar vader overleed. Het was een lastige keuze voor mijn vrouw om te besluiten wat te doen met het huis, ze had er veel mooie herinneringen, maar vond het ook een raar idee om in haar ouders huis te gaan wonen. Het huis staat in een doodlopende straat, op een prachtige locatie en is niet ver van ons oude huis. We hebben er lang over nagedacht, maar uiteindelijk besloten om in dat huis te gaan wonen. Mijn vrouw wilde liever zelf in het huis gaan wonen, dan dat er een vreemde kwam te wonen. Het laatste jaar zijn we bezig geweest met het huis te verbouwen. Het huis zag er nog ouderwets uit en niet meer van deze tijd. Met de bank hebben we een afspraak kunnen maken, dat we de waarde van ons oude huis konden gebruiken voor de verbouwing. Dit huis hebben we ondertussen verkocht en de lening bij de bank hebben we met dit geld afgelost. Wij waren helemaal klaar om te verhuizen, maar we merkten dat veel kennissen en vrienden het nieuwe huis lastig konden vinden. Het huis stond al een tijdje leeg en omdat het in een doodlopende straat staat kennen veel mensen het niet. Zelfs de postbodes hadden moeite om het te vinden, daarom besloten we om een naambord voor de voordeur te kopen. Met het naambord bij de voordeur hoopten we dat we beter te vinden waren.  

Een naambord voor voordeur gekocht op naambordencentrale.nl

Een nieuw naambord bij de voordeur had ook iets speciaals voor ons, hiermee zouden we aangeven dat het huis echt van ons is. We zochten naar websites waar we een naambord voor de voordeur konden kopen en kwamen toen naambordencentrale tegen. We vonden ook een aantal andere websites, maar deze website leek ons de beste keuze. We hadden hier de keuze uit veel verschillende bordjes en veel verschillende materialen. Op deze website konden we het naambord voor de voordeur geheel personaliseren. We konden zelf het lettertype en de stijl uitkiezen. Hierdoor konden we iets kiezen dat bij het huis past, maar ook bij ons. Na een tijdje rondgekeken te hebben, vonden we een mooi naambord. We konden hierna het formaat, het huisnummer, de tekst en het lettertype kiezen. We zagen dat we twee jaar garantie krijgen bij de bestelling en de bestelling werd gratis verzonden.

Erg blij met de bestelling

Een aantal dagen later kwam het naambord voor de voordeur binnen en we zijn er erg blij mee. Het naambord is erg mooi en is precies zoals we hoopten. We merken dat meer mensen ons huis nu kunnen vinden en dat was de bedoeling van het naambord. Daarnaast staat het erg mooi bij de voordeur. Wij zijn erg blij met ons nieuwe naambord voor de voordeur

  • We konden kiezen uit veel verschillende materialen
  • We konden het naambord personaliseren met tekst en stijl
  • We hebben twee jaar garantie bij onze bestelling en het werd gratis verzonden
  • Het naambord is erg mooi en staat leuk bij de voordeur