Heeft u een goede leidekker in Rotterdam nodig?

Als kerkenraad van een oude kerk in de omgeving van Rotterdam, moesten wij afgelopen jaar op zoek naar een goede leidekker uit Rotterdam. Wij hebben namelijk als kerk besloten dat het tijd werd om het dak van onze kerk aan te pakken. Dit dak was al in geen vijftig jaar meer goed onderhouden en de boel zag er dan ook niet meer goed uit. Dat was zonde want hierdoor brachten wij eigenlijk alleen maar meer schade toe aan de kerk en dat terwijl het gebouw heel bijzonder is en wij dit dus niet wilden laten gebeuren. Wij hebben toen gekeken hoe wij voldoende geld bijeen konden krijgen om het dak in oude glorie te herstellen en wij hebben toen gekeken of wij ergens een goede leidekker in Rotterdam konden vinden. Het was namelijk van groot belang dat wij een specialist konden vragen om de klus te klaren omdat het wel goed moest gebeuren. Bovendien moesten er nog een aantal veranderingen worden doorgevoerd op het dak dus wij hadden een professionele leidekker uit Rotterdam nodig. Wij hebben gekeken wie wij in de arm moesten nemen en wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van jvkdaken.nl konden gaan. Wanneer je namelijk gewoon even gaat googelen op ‘leidekker in Rotterdam’ dan kom je bijna meteen op de site van JVdaken.nl terecht. Wij hebben daarom gekeken welke opties wij hier allemaal aangeboden kregen en wij hebben gezien dat je op deze site heel veel kunt lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf. Dat was prettig om te merken en wij hebben daarom ook al heel snel even een telefoontje gepleegd naar deze leidekker in Rotterdam. Wij wilden er namelijk graag zeker van zijn dat deze mensen ons goed zouden kunnen helpen en wij wilden daarom graag nog een aantal vragen stellen. Een vriendelijke medewerker gaf ons heel goede en nuttige informatie en daardoor wilden wij graag een offerte aanvragen bij deze leidekker in Rotterdam zodat wij konden zien op welke kosten wij moesten rekenen. Wij hebben toen een medewerker van dit bedrijf uitgenodigd om even langs te komen en deze heeft toen de situatie ter plaatse even bekeken. 

Deze leidekker uit Rotterdam levert vakwerk

Ik heb gemerkt wanneer je de mensen van jvkdaken.nl vraagt om je te komen helpen, je op heel goede service kunt rekenen. Deze mensen hebben als leidekker uit Rotterdam heel veel ervaring weten op te bouwen en zij weten daarom ook precies wat zij moeten doen om je dak in goede staat te brengen. Wij hebben daarom ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij deze leidekker uit Rotterdam gevraagd hebben om ons te helpen. 

Ons dak is weer als nieuw

Wij zijn heel tevreden over het resultaat dat deze leidekker uit Rotterdam ons geleverd heeft en kunnen dus stellen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over het werk dat dit bedrijf geleverd heeft
  • Wij voor een heel goede prijs geholpen zijn 
  • Ons dak weer tientallen jaren mee kan gaan 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op jvkdaken.nl.             

Lees meer…