Het leukste aan trouwen: bruidsjurken passen!

Als je als vrouw ten huwelijk bent gevraagd en volmondig ‘ja!’ hebt gezegd, begint het plannen van deze bijzondere dag. Terwijl er ontzettend veel geregeld moet worden denken de meeste vrouwen meestal toch als eerste aan hun jurk en willen zo snel mogelijk bruidsjurken gaan passen. Dit is niet zo raar, want voor veel vrouwen is het een ware meisjesdroom om te trouwen en met het passen van al die bruidsjurken krijgen ze alvast een voorproefje op deze bijzondere dag. Veel vrouwen ervaren het zoeken naar de perfecte jurk als een ontzettend leuk proces, omdat ze lang gewacht hebben totdat ze de juiste partner hadden gevonden en eindelijk ten huwelijk gevraagd te worden. (Of hun partner zelf ten huwelijk gevraagd te hebben natuurlijk!) Hoe dan ook kijken veel vrouwen reikhalzend uit naar de dag dat ze eindelijk bruidsjurken mogen gaan passen en hierin kunnen wegdromen over de bruiloft die komen gaat en de liefde van hun leven. Waarschijnlijk heb je als vrouw met vriendinnen, je partner of misschien wel in je eentje het hele internet en pinterest al afgestruind naar de jurk van je dromen, en weet je dus al een beetje wat voor stijl en pasvorm hij moet hebben. Maar meestal zoeken vrouwen niet al een specifieke jurk online uit, en als ze dat al doen blijkt in de winkel dat een ander type jurk veel beter past bij hun lichaamsbouw. Je wilt dus een winkel met een groot assortiment en bovendien professioneel en kundig advies tijdens het passen van de bruidsjurken. Zodat jij sowieso een jurk bestelt die helemaal past bij zowel jouw smaak als je postuur, waarbij de verkopers uiteraard rekening houden met de stijlen die je vooraf online gevonden hebt. Een goede optie voor zo’n winkel is Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort. 

De bruidsjurken van Valkengoed Wedding Fashion

In Amersfoort vind je de prachtige winkel van Valkengoed Wedding Fashion. Hier verkopen ze een enorm assortiment aan bruidsjurken in alle stijlen die je je maar kunt bedenken. Naar wat voor type jurk je voorkeur ook uitgaat, bij Valkengoed Wedding Fashion hebben ze zeker de jurk van jouw dromen! je vindt er namelijk onder andere de volgende stijlen bruidsjurken:

  • Slank afkledende jurken
  • Romantische jurken
  • Korte jurken
  • Prinsessenjurken
  • Vintage style jurken
  • Eenvoudige en klassieke jurken
  • Jurken voor de volslanke vrouw

En nog veel meer. Bij Valkengoed Wedding Fashion vind je echt een enorm assortiment aan bruidsjurken en dus is het bijna onmogelijk dat je er niet slaagt voor jouw bruidsjurk. Mocht je aan het oriënteren zijn is het een goed idee om op hun website (https://www.valkengoed.nl) alvast eens een kijkje te nemen tussen de vele jurken. Ze hebben namelijk online foto’s geplaatst van hun assortiment en verdeeld in handige categorieën (zie bovenstaande opsomming,) zodat jij gemakkelijk jouw type bruidsjurk kunt vinden. Deze foto’s kun je vervolgens op je afspraak laten zien en dan precies de jurken passen die je zelf al online gespot had.

Een bruidsjurk bestellen, en dan?

Als je bij Valkengoed Wedding Fashion jouw droomjurk hebt gevonden en besteld, hoe gaat het dan verder? Meestal is het zo dat bruidsjurken nooit meteen helemaal passen, iedere vrouw is namelijk anders en de jurken zijn gemaakt in standaard maten. Zodra de jurk dus binnenkomt wordt je helemaal opgemeten en wordt de jurk waar nodig aangepast aan jouw lichaam. Daarna volgt nog een tweede en eventueel derde passessie, waarbij ze ervoor zorgen dat de jurk als gegoten zit. Dit alles gebeurt met veel aandacht en met een deskundige look. Want dat is hoe Valkengoed Wedding Fashion het liefste werkt: Professioneel, maar tegelijkertijd ontspannen, en dat is wel zo prettig!