Uw sloopauto snel en eenvoudig opgehaald

Wanneer u een ongeval heeft gehad, kan een auto flinke schade oplopen. In sommige gevallen is deze schade zo groot, dat uw auto niet meer te redden is. Uw auto wordt dan afgeschreven en als sloopauto bestempeld. Een auto tot sloopauto maken is vaak goedkoper dan deze te laten repareren door een monteur. U moet echter wel zeker weten dat het een sloopauto is. Bij Nationale Sloopauto Dienst kunnen wij u alles vertellen omtrent uw auto en hoe u deze kunt kopen of verkopen. Daarnaast leggen wij u ook graag uit waaraan u een auto herkent die klaar is voor de sloop. Lees daarom snel verder en ontdek alle mogelijkheden.

Direct persoonlijk contact over uw sloopauto

Voordat u onverhoopt beslissingen maakt die niet hadden gehoeven, is het goed om te weten wanneer uw auto echt klaar is voor de sloop. Men spreekt pas van een sloopauto als een reparatie meer geld kost dan dat het oplevert. De dagwaarde weegt in zo’n geval niet meer op tegen de reparatiekosten. U kunt dan dus nog beter een nieuwe auto aanschaffen, dan rond blijven rijden met een auto die eigenlijk een sloopauto is. Wij adviseren u in dit geval om de auto op te laten halen. Zelf met de auto naar een sloperij rijden brengt namelijk onnodige risico’s met zich mee. Een sloopauto door ons laten ophalen heeft de volgende voordelen:

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • Direct persoonlijk contact met een medewerker
  • Alle belangrijke informatie van uw auto genoteerd
  • Binnen een kwartier opnieuw contact voor een afspraak

Wanneer u de auto in de avonduren of in het weekend opgehaald wilt hebben, dan is dat altijd mogelijk. Ook spoedgevallen zijn voor ons geen probleem. Als u foto’s van uw sloopauto naar ons verstuurd, dan volgt een prijsindicatie van uw vergoeding direct. Zo weet u te allen tijde wat uw auto nog kan opleveren. Dit is altijd nog meer dan wanneer u toch een dure reparatie aangaat en de auto uiteindelijk nog maar een korte periode meegaat. Daarnaast valt de huidige milieuwetgeving in uw voordeel. Tegenwoordig worden de kosten voor het laten slopen bekostigd door autofabrikanten en importeurs. U krijgt als klant vaak zelfs geld toe, door gebruik te maken van ons netwerk. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van de beste service, waarmee u niet met een kapotte auto blijft zitten die u alleen maar geld kost. Ondanks dat wij sloopauto’s inkopen, bieden wij geen auto’s en onderdelen aan. Wanneer u belangstelling heeft voor het kopen van een beschadigde auto of desbetreffende onderdelen, dan verwijzen wij u graag door naar daarin gespecialiseerde bedrijven.

Wij staan binnen no time op bestemming

Nationale Sloopauto Dienst is uw specialist op het gebied van de inkoop van een auto die klaar is voor de sloop. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en kunnen daardoor goed mee met de nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren een groot netwerk opgebouwd, waardoor een auto laten slopen u geld kan opleveren. Wij staan voor een goede service. Daarom willen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze vierentwintig uurs service is hier een goed voorbeeld van. Op ieder moment van de dag kunnen wij u van dienst zijn, zodat ook bij spoedgevallen onze medewerkers snel ter plaatse zijn. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw auto met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op sloopautoverkopen.com.