Hoe kan je bedwantsen bestrijden?

Dit jaar ben ik voor een paar maanden gaan reizen in Midden en Zuid Amerika. Ik wilde al een aantal jaar voor een langere tijd gaan reizen en dit leek mij een geschikt moment. Tijdens mijn studie en erna heb ik altijd veel en hard gewerkt, waardoor een langere tijd weggaan niet mogelijk was. Maar toen ik wat onenigheid had met mijn baas, leek het me een goed moment om ontslag te nemen en te gaan reizen. Om geld te besparen probeerde ik goedkoop te reizen en heb ik vooral in hostels geslapen. Als je geen haast hebt, kan je veel geld besparen door me de bus te reizen. Hostels vond ik vaak erg gezellig en je kan er erg goedkoop slapen. Als het niet te duur was probeerde ik een kamer voor mezelf te boeken, maar heb ook verschillende keren op een slaapzaal geslapen. Ik heb ontzettend veel gezien tijdens mijn reis en vooral veel leuke dingen meegemaakt. Op een budget reizen is niet altijd even gemakkelijk en comfortabel. Helaas had ik ook bedwantsen meegenomen, zonder dat ik dit door had. In een van de hostels sleep ik in een slaapzaal en werd de volgende dag wakker met veel jeuk en rode bultjes. Ik dacht eerst dat ik gebeten was door muggen. Ik ben iemand waar de muggen altijd als eerste naartoe gaan, dus ik loop vaak met muggenbulten. Ik ging de volgende dag al naar mijn volgende bestemming, en nam al mijn spullen mee zonder er bij na te denken. Dit was mijn laatste bestemming, voordat ik naar huis ging. Hier zeiden ze dat het bedwantsen waren, maar ik had toen geen tijd om de bedwantsen te bestrijden. De bedwantsen nam ik mee naar Nederland, ik hoopte er vanaf te zijn na een wasbeurt, maar dat was niet het geval. Ze zaten uiteindelijk in mijn appartement en ik moest alsnog de bedwantsen bestrijden.

Bedwantsen bestrijden met beestjeskwijt.nl

Ik wilde graag gebruik maken van een professioneel bedrijf, want ik wist ondertussen dat bedwantsen bestrijden niet zo gemakkelijk is. Als ze eenmaal in je huis zitten, dan kunnen ze zich overal verstoppen. Een professioneel bedrijf weet precies hoe je de bedwantsen bestrijden moet en dan ben je er vaak in een keer vanaf. Online vond ik het bedrijf beestjeskwijt.nl. Ik gaf aan dat ik last had van bedwantsen en vroeg of ze me konden helpen om de bedwantsen te bestrijden. Dat was geen probleem en ze konden de volgende dag al langskomen. Aangezien ik nog geen werk had, was dat geen probleem voor mij. Ze gaven wel aan dat ik een aantal dingen moest wassen, want dit zou alvast helpen met de bestrijding. De volgende dag stond er iemand van de bestrijding voor de deur van mijn appartement. Ik liet mijn appartement zien en de plekken waarvan ik dacht dat de bedwantsen zaten. De bestrijder inspecteerde deze plekken en een aantal andere veelvoorkomende plekken. Hij zag al snel sporen van de bedwantsen en wist precies wat hij moest doen.

Snel van de bedwantsen af

Om de bedwantsen te bestrijden werd er gebruik gemaakt van stoom. De bestrijder zei dat er ook andere mogelijkheden waren, maar dat dit in mijn geval voldoende zou zijn. Hij gaf me een aantal tips waar ik op moest letten, want het was mogelijk dat hij niet alle bedwantsen had gevonden. De volgende dagen bleef ik alles goed in de gaten houden, maar zag geen sporen meer. Gelukkig was ik al meteen van de bedwantsen af. Voor bedwantsen bestrijden bel je beestjeskwijt.

  • De volgende dag kunnen ze al langskomen
  • Ze weten precies hoe ze het probleem moeten aanpakken
  • Ik was snel van de beestjes af