Ik was op zoek naar akoestische panelen en vond ze hier!

Ik heb geweldige akoestische panelen gevonden bij Metro XL. Deze zaak heeft me echt uit de brand geholpen met hun akoestische panelen omdat ik eigenlijk ten einde raad was. Wij hebben namelijk een nieuw huis laten bouwen met een grote kelder onder het huis. Daarbij was het plan van meet af aan dat we er zouden gaan sporten: heerlijk in je eigen kelder kunnen hardlopen en sporten dat leek me toch echt helemaal geweldig. Toen het huis eindelijk af was kwamen we tot de conclusie dat de ruimte zo groot was dat de geluiden er ontzettend hard en hol klonken. Het was dus ronduit irritant om te gaan sporten, in plaats van lekker ontspannend in je eigen kelder. We gingen al gauw op zoek naar een oplossing want dit was echt helemaal niks en we vonden gelukkig via de site metroxl.nl de akoestische panelen van deze firma. Deze hebben ons echt uit de brand geholpen en daarom dus: chapeau voor de akoestische panelen van Metro XL! 

Wat levert Metro XL zoal? 

Bij Metro XL kun je je ogen uitkijken naar alle mooie producten die zij aanbieden. Op de site staat al een groot deel getoond, en hun visie is om beleving in beeld te brengen. Nou dat doen ze zeker. Ze hebben prachtige oplossingen voor wanden en dus ook voor akoestiek en grote, kale ruimtes waar dat nogal eens nodig blijkt te zijn. Zo ook bij ons, en gelukkig vonden wij hun prachtige akoestische panelen. Maar op de site vonden we nog meer mooie spullen die bij ons nieuwe huis wel eens handig konden zijn. We zitten nog te kijken momenteel naar een mooie wandbekleding voor in die grote sportruimte en zullen hiervoor zeker ook bij Metro XL gaan kijken, want zij zijn hierin gespecialiseerd. Bijvoorbeeld voor vergaderruimtes en het inrichten van bedrijven doen zij ook. Dat het echte vakmensen zijn staat voor ons buiten kijf. We hebben mooie akoestische panelen ontvangen die ook nog eens geleverd werden en gelijk in de ruimte werden gemonteerd waar wij ze wilden hebben. Super service dus!

Akoestische systemen van Metro XL

Waar we pas later achter kwamen is dat Metro XL ook de mogelijkheid heeft om akoestiek beter te maken en geluid of galmen te reduceren door middel van foto panelen. Dat zijn niet zomaar lelijke akoestische panelen die je ergens neerzet of tegenaan monteert, maar echte foto’s die gedrukt worden op de akoestische panelen. Het ziet er werkelijk prachtig uit, dat kunt u ook zien op de website metroxl.nl. Metro XL heeft al veel verschillende projecten mogen doen, van grote vergaderzalen tot sportruimtes bij professionele hallen of ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Ziekenhuizen
  • Bedrijfshallen
  • Sportruimtes en hallen
  • Scholen 
  • Kantines
  • Gewoon thuis

Naast sfeervol met een mooie foto op de wand maken akoestische panelen de ruimte ook een stuk aangenamer om in te verblijven. Je staat er niet vaak bij stil, maar het is heel belangrijk dat het geluid in een grote ruimte goed doordacht is. Anders ondervind je al gauw hinder. De fotowanden zijn overigens gemakkelijk te veranderen omdat een fotodoek over het akoestisch paneel wordt gespannen. Op die manier kan er ook nog eens gewisseld worden, waardoor de ruimte weer een andere uitstraling krijgt!