Onze ervaring met dit hoveniersbedrijf in Barendrecht

Toen mijn vriend en ik de sleutel kregen van ons nieuwe huis hebben we voor een ontwerp voor onze nieuwe tuin direct contact opgenomen met een hoveniersbedrijf in Barendrecht, namelijk Noordegraaf Hoveniers (noordgraaf-hoveniers.nl)  Het betreft namelijk een nieuwbouwhuis, dus de tuin was nog helemaal kaal. Dit wilden we het liefst zo snel mogelijk regelen want het was toen al februari als het even kon wilden we in de zomer al kunnen genieten van een gezellige tuin, inclusief grasveld, terras en sfeerverlichting. We zijn met onze ideeën en schetsen naar dit hoveniersbedrijf in Barendrecht gegaan en gelukkig begrepen ze meteen waar we naartoe wilden. We hadden op zich best al een goed idee en wisten bijvoorbeeld waar we ongeveer het terras en het schuurtje wilden, maar de hoveniers van Noordegraaf Hoveniersbedrijf in Barendrecht hebben dat ontwerp uitgewerkt tot een werkelijk prachtige tekening, met meer details en beplanting die we zelf niet hadden kunnen bedenken. En hoewel we zelf dachten dat onze eigen tekeningen al best in de buurt kwamen van het uiteindelijke tuinontwerp, hadden we al snel in de gaten dat we met een professional te maken hadden, die ons eigen ontwerp echt naar een hoger level tilde. We zijn ontzettend blij dat we specifiek naar dit hoveniersbedrijf in Barendrecht zijn gegaan, want onze tuin is prachtig geworden. We krijgen er veel complimenten over van onze vrienden, familie en natuurlijk buren die nog niet zo ver zijn met hun tuinaanleg. 

Een professioneel hoveniersbedrijf in Barendrecht

Er is best veel keus qua hoveniersbedrijven, maar Noordegraaf Hoveniers voelde voor ons meteen heel professioneel. Je kunt namelijk bij ze terecht voor allerlei zaken met betrekking tot je tuin, namelijk:

  • Tuinontwerp door een tuinarchitect
  • Tuinaanleg door hun hoveniers
  • Tuinonderhoud door hun hoveniers

Wij vonden het een prettig idee dat we zowel het ontwerp als de aanleg en het onderhoud door één en hetzelfde bedrijf konden laten uitvoeren, want we houden er niet van om steeds contact met vreemden te moeten hebben voor dat soort zaken. Dit hoveniersbedrijf in Barendrecht heeft ons vanaf de eerste schets geholpen met het ontwerp en daarna vakkundig met hun eigen mensen alles aangelegd. Vanaf nu gaan ze om de zoveel tijd onderhoud uitvoeren, wat heel prettig is want wij hebben zelf geen groene vingers. 

Waarom kiezen voor een hovenier?

Van veel buren hoorden we dat ze zelf aan de slag gingen met het tekenen en ontwerpen van hun tuin. Hoewel dat natuurlijk prima kan werken wilden wij dat perse uitbesteden aan dit hoveniersbedrijf in Barendrecht. Nu iedereen het resultaat ziet snappen ze ook waarom. Je kunt best op eigen houtje planten uitzoeken, maar een echte hovenier weet precies welke plant in welk seizoen bloeit, waar in je ontwerp rekening mee wordt gehouden. Zo zorg je ervoor dat je tuin er te alle tijden mooi en gebalanceerd uitziet, en dat hadden we zelf zo niet kunnen bedenken. Ook onze buren zien nu de kracht van dit hoveniersbedrijf in Barendrecht en ik geloof dat enkelen van hen ze al gecontacteerd hebben voor een offerte. Dit kan gemakkelijk via de contactgegevens op hun website. Wij kunnen het echt iedereen aanraden!