Neem een sim only abonnement

Neem een sim only abonnementElke keer als je abonnement afloopt begint er weer een zoektocht. Want je kan niet meer zonder mobiele telefoon. Het is een deel van je leven en elke dag gebruik je hem. Zonder mobiele telefoon voelen we ons buitengesloten van de buitenwereld. Dit klinkt misschien extreem maar de kans dat jij zonder je telefoon de deur uitgaat is klein. En laten we eerlijk zijn, je brengt veel tijd door met je mobiele telefoon. Je bent veel aan het appen, zit elke dag op sociale media te scrollen, of leest een van je mailtjes. We kunnen niet meer zonder mobiele telefoon. Als je telefoon abonnement dan afloopt wil je natuurlijk niet te veel betalen. Dat is natuurlijk zonde van je geld. Een sim only abonnement is dan in mijn ogen dan de goedkoopste manier om je mobiele telefoon te gebruiken zonder nieuwe telefoon.

Sym only is veel goedkoper

Gebruik je nu een telefoon die het nog prima doet? Dan is het toch zonde om een nieuwe telefoon aan te schaffen en hier elke maand veel geld aan kwijt te zijn? Een duur abonnement is dan helemaal niet nodig.  Vooral als je kiest voor de aller nieuwste telefoon, die zijn niet goedkoop. Wil je minder uitgeven kies dan voor een ouder model. Of kies ervoor om een nieuwe batterij aan te schaffen en je oude telefoon te blijven gebruiken. Met een sim only abonnement was het nog nooit zo makkelijk om voor een klein bedrag per maand gebruik te maken van je mobiele telefoon. Als je een sim only abonnement samenstelt is het goed om er bij stil te staan hoeveel je elke maand verbruikt. Gebruik je weinig belminuten maar maak je wel optimaal gebruik van internet pas je sim only abonnement hier dan op aan. Als je de nieuwste telefoon wilt gebruik dan betaal je uiteindelijk zelf voor het toestel. Dat vind ik persoonlijk zonde en daarom vind ik het heel fijn dat er de mogelijkheid is om gebruik te maken van dit abonnement. Dus als je zelf geen waarde hecht aan de nieuwste telefoon maar het wel belangrijk vindt om niet te veel te betalen maak dan gebruik van een sim only abonnement.

Het juiste abonnement kiezen

Wil je een goed abonnement voor een scherpe prijs neem dan dit abonnement. Want dit bespaart je gewoon onwijs veel geld. Maak even tijd vrij om te onderzoeken hoeveel je elke maand precies nodig hebt. Wat gebruik je elke maand, hoeveel belminuten gebruik je elke maand en hoeveel internet gebruik je. Als je weet wat je nodig hebt dan kan je het abonnement samenstellen. Maak gebruik van je huidige telefoon of een oude telefoon die het nog prima doet. Dit in combinatie met een sim only abonnement is de goedkoopste manier om een mobiele telefoon te gebruiken.  Waarom wil je gebruik maken van dit abonnement?:

  • Een goed abonnement wat je helemaal zelf kan samenstellen
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gebruik je oude mobiel of je huidige telefoon
  • Betaal niet voor de nieuwste telefoon als je dit zonde vindt van je geld
  • Betaal een klein bedrag per maand en bespaar hier veel geld mee
  • Het abonnement is gemakkelijk af te sluiten via de website
  • De beste deals al voor je op een rijtje gezet

Sim only helpt je om een klein bedrag te betalen voor je abonnement. Het grote voordeel is dan je gebruik maakt van je huidige telefoon of een oude mobiele telefoon. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat wil jij toch ook? Ga naar: simonly.com