Op zoek naar bruidsmode?

Op zoek naar bruidsmode?Ik ben nogal nuchter en praktisch van mezelf en ik ben niet iemand die altijd droomde van een grote bruiloft met alles erop en eraan. Ik ben nu een aantal jaren samen met mijn vriend uit ArmeniĆ« en hij wilde wel heel graag een traditioneel huwelijk en een traditioneel bruiloftsfeest. Vorig jaar vroeg hij mij ten huwelijk en werd het mij duidelijk dat ik er toch echt aan zou moeten gaan geloven. Stiekem verheugde ik mij vanaf dat moment toch wel op een dagje barbie zijn. Ik zat een dag na het aanzoek al op internet naar bruidsmode te kijken op de site van valkengoed. 

Bruidsmode om door een ringetje te halen

Ik liet mijn haar groeien, ben op dieet gegaan en ik ben gaan dansen voor een mooi gedefinieerde taille. Ik was al heel tevreden met mijn uiterlijk en mijn vriend nog meer, maar het is soms gewoon leuk om ergens een projectje van te maken. Toen ik mijn streefgewicht had bereikt, heb ik gebeld met de mooiste winkel van Nederland als het gaat om bruidsmode: valkengoed in Amersfoort. Ik heb een afspraak gemaakt en ik had er meteen een heel goed gevoel bij. Ik wilde graag dat de moeder en zuster van mijn vriend erbij zouden zijn. Ik deed het per slot van rekening ook vooral voor mijn man en zijn familie. Ik was zelf net zo tevreden geweest met een simpel stadhuishuwelijk en een etentje. Maar nu we toch gekozen hadden voor een traditionele bruiloft, ging ik er ook helemaal voor. Ik sprak met mijn moeder en mijn beste vriendin af bij de bruidsmode winkel van valkengoed en toen we daar aankwamen, stond mijn aanstaande schoonfamilie al klaar. We kregen koffie met wat lekkers erbij aangeboden en de styliste besprak met mij welk beeld ik bij de bruidsmode had. Ik had eigenlijk nog helemaal geen goed beeld bij de bruidsmode. Een nadeel van de huidige tijd is namelijk dat je zoveel ziet op het internet dat het gewoon te veel is. Ik was dus erg blij met de hulp van de styliste die goed naar mij luisterde en mij blijkbaar goed aanvoelde, want toen ze drie bruidsjurken voor mij had opgehaald, zat daar direct de goede bij. Zelfs de moeder en de zuster van mijn vriend die toch veel ervaring hebben met het zien passen en dragen van bruidsmode en allerhande andere mooie feestkleding moesten een traantje wegpinken. 

Mooi in bruidsmode van valkengoed

Het mooie van de bruiloft, afgezien van dat het een van de mooiste dagen van mijn leven was, is dat ik er een betere versie van mezelf aan heb overgehouden. Ik durf nu mijn vrouwelijkheid veel meer te vieren en dat maakt mijn leven zoveel rijker. En dat alles is begonnen met de wens om mijn bruidsmode goed te laten uitkomen. En dan heb ik het niet alleen over de jurk. Bij de bruidsmode horen ook:

  • bruidsschoenen
  • bruidssieraden
  • bruidsondergoed

Ik kocht eerder nooit sieraden of speciaal ondergoed voor mezelf. Schoenen moesten vooral lekker lopen en bij het klimaat passen. Ik ben tegenwoordig een heel prettig shoppingmaatje voor mijn vriendinnen en mijn moeder.