Sloopauto verkopen? Nationale Sloopauto Ophaaldienst biedt u de beste vergoeding aan!

Hebt u nog een sloopauto staan en wilt u deze graag verkopen? Of bent u nog zoekende naar een bedrijf dat sloopauto’s inkoopt voor een mooie vergoeding? Dan bent u van harte welkom bij de allerbeste sloopauto verkoop van Nederland: Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Wij halen sloopauto’s op afspraak door heel Nederland op. Bekijk voor meer informatie over onze werkwijze de website of neem gelijk contact met ons op. Dat kan altijd wanneer het u uitkomt, want wij zijn 24/7 bereikbaar voor u!

Sloopauto verkopen is milieubewust en goed voor uw eigen portemonnee

Misschien wilt u al heel lang van uw sloopauto af, aangezien deze in de weg staat of u graag een zakcentje wilt bijverdienen. Laat uw auto daarom ophalen en ontvang hiervoor de beste prijs. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook goed voor uw portemonnee. Neem contact met ons op wanneer u wilt. Of het nu ‘s morgens vroeg is of ‘s nachts. Wij zijn zelfs in de weekenden bereikbaar voor spoedgevallen. Hiervoor rekenen wij zeker geen extra kosten, want wij zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. Nationale Sloopauto Ophaaldienst staat graag voor u klaar. Zodra u de sloopauto verkoopt, komen wij deze ophalen en ontvangt u gelijk het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden dan voor u het voertuig af bij de RDW en de Belastingdienst. Benieuwd naar een realistisch bod voor uw auto? Bel ons gerust 06 38 50 50 38!
Wij kopen sloopauto’s op in heel Nederland en beschikken over het grootste netwerk, waardoor wij altijd een bestemming voor uw sloopauto vinden, waar deze het meeste oplevert. In ons netwerk werken wij uitsluitend samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Zij werken strikt volgens de strenge milieuwetten en -regelgeving. Hierdoor bieden zijn snelle, vakkundige en betrouwbare service aan bij de voorkoop van uw sloopauto. Dat is wat ons onderscheid van alle andere bedrijven!

Het beste moment op uw sloopauto te verkopen

Door een ongeval of ongelukkig voorval, kan uw auto flinke schade oplopen. In veel gevallen is reparatie echter niet meer mogelijk en kan uw auto beter worden afgeschreven. Het laten repareren kost dan meer dan de auto nog waard is. Als u de auto laat afschrijven, is deze klaar voor de sloop. U hoeft niet snel een beslissing te nemen. Het is altijd fijn om te weten wanneer uw auto echt klaar is voor de sloop. De dagwaarde vergeleken met de reparatiekosten zijn uiteindelijk de bepalende factoren. Voor hetzelfde geldt zou u bijvoorbeeld een betere auto kunnen kopen dan uw sloopauto te laten repareren. Onze schade-experts kunnen u eventueel nog een aantal kleine zelfstandige reparateurs doorgeven die voor een klein prijsje willen repareren. In veel gevallen is het echter voordeliger om uw auto te laten afschrijven. Wilt u uw sloopauto verkopen dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen. Zelf naar de sloperij brengen of met een sleepkabel vervoeren, is niet vertrouwd en brengt onnodige risico’s met zich mee. Voor het laten ophalen, hoeft u niet bang te zijn voor extra kosten. Dit doen wij namelijk helemaal gratis! U belt eenvoudig naar ons nummer en binnen een kwartier neemt een expert contact met u op om een afspraak in te plannen. Benieuwd naar de prijsindicatie? Stuur ons dan vooraf even een paar duidelijke foto’s van uw sloopauto.

Nationale Sloopauto Ophaaldienst voor de verkoop van uw sloopauto

  • Hoge vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts voor advies
  • In heel Nederland
  • Gratis ophalen sloopauto
  • Afspraken op elk moment mogelijk

Uw sloopauto verkopen? Neem dan gelijk contact op met de Nationale Sloopauto Afhaaldienst: sloopautoverkopen!

Lees meer…